4 July 2015

Happy Birthday to Blogger Nina Ahmad


Salam Readers..

Happy Birthday Blogger Nina Ahmad | Tajuk tak boleh blah. Rasa glamour lepas gathering dengan geng #bloggerutara. Salam Ramadhan yang ke 17 dan Nuzul Al-Quran. Alhamdulillah diberi peluang hidup dimuka bumi selama 25 tahun. Sudah 3 tahun tak dapat prank dari kengkawan. Rindu zaman study. Tahun ni tak best sebab tak boleh gayut lama-lama. Maklum lah orang kaya pakai line. Mana dapat free call.



Red Kebaya gituw 
Malas nak meng-reply

Terima kasih buat family, kengkawan, team #BU yang wish thru whatsapp, FB, Twitter, Line dan Google pun wish tau. Officemate siap nyanyi sebab takda kek. Rasa nak menangis tapi tak keluar air mata terharu tu. Mak bukan kaki drama. Selamat hari lahir juga buat 6 twin yang berkongsi tarikh sama dan Happy Independence Day Amarika ! Nak simpan duit pi sambut birthday kat US someday. Over tau.. Diharap tak muntah layan gambar blogger di zaman baby hingga lah besaq gajah ni. 



Before puberty
After Puberty
Happy Birthday my twin bertudung oren. Dah nak jadi mak orang


Meh terjah bloggers yang lahir bulan July. Yeahh ! Bebudak lahir bulan 7 ni memang kaki blog eh. Hewhew





Zulhimi 10/7 (Kami Sebaya) : http://www.zulhilmitempoyak.com/


Adik Azwa Safriena 19/7 (anak kak Ema) : http://www.emarieys.com/




Ada lagi tak blogger yang jadi baby July ni? Nak masukkan dalam list. Hihi

14 comments:

tiga lalat said...

salam ramadhan cik nina n hepi besday ;p

Dunia Zumal said...

Happy birthday Nina, rupanya ramai geng sambut birthday bulan nie yer...

Cik Ash said...

family ekin pun ekin ramai lahir bulan 7 bermula 5,10,14,17,19,21, hihihiji

Siti Aisya Ibrahim said...

happy belated bedeyh kak nina...semoga Allah murahkan rezeki dan panjangkan umur...dan semoga semua urusan kak nina Allah permudahkan, insyaAllah :D muah!

Deanna Morni said...

epi besday nina (^_^)

Shahida Dzulkafli said...

Selamat Ulang Tahun Baby Julai..

Khai♥Rin : anies said...

mana ada kaki blog...kaki manusia laaa...


hepi birthday nina...nak hadiah ke? tggu je laa sy dtg penang thn dpn ek? hahahaha

Kira Sakura said...

hepy besday Nina....

Moga terus diberi kesihatan yang baik berpanjangan, diberkati Allah selalu, dimurahkan rezeki yang banyak, dipermudahkan segala urusan, dan moga terus bahagia sampai syurga sana. amin

#BloggerUtara

Puteri Wanita said...

comelnya time kecil... ada iras la bila besar :)

p/s; bulan july juga, 24/7 :)

zai zamree said...

hepi besday...

tgk gmbr dr kecik dh tau dh nina mmg suka bgmbq

aswadz said...

happy belated birthday.

Jari Manis said...

happy belated birthday Nina...july? i'm not youe list coz sis JM Scorpio hikss

Jari Manis said...

happy belated besday nina

Murni Alysa said...

comeynya nina masa kecik..besar pon comeyyy jugaks..hahahah

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com