12 July 2015

Mumu Scarves


Salam Readers..

Dah jatuh hati dengan tudung bawal satin Mumu Scarves. Sejak Mia Ahmad jadi duta Mumu Scarves dan muncul dalam drama Hati Perempuan, tudung ini dah jadi viral. Nak kongsikan salah satu tudung favourite Nina setakat ni. 



Label tag yang lama dan limited edition for raya. Milk Tea, Laurel Grey & Dusty Pink 


Material yang digunakan memang best dan berkualiti, senang nak bentuk dan tak mahal. Harga sehelai dalam RM 49. Sekarang ada banyak pilihan yang boleh dipilih. Raya tahun ni pun pakai Mumu Scarves limited edition dengan label baru. Sanggup tengok IG Mumu setiap pagi semata-mata nak dapatkan warna dusty pink. Memang pisang goreng betol. Kalau nak beli boleh tengok Mumu Scarves instagram.  


Mumu Scarves in Milk Tea

27 comments:

tiga lalat said...

salam ramadhan, wahh chantek scarf tuu ;p

Eka Tikah said...

harga mahal kualiti bagus takpe. hehe. nak usha instagram Mumu Scarves la. hehe

Siti Nurzafirah said...

tak sabaq tengok nina berbaju raya dan ber mumu.. hehe

Kopiolimauice said...

woowwww! bleh feeling yuhanis la lps ni hihihi ;p

Puteri Wanita said...

singgah sebentar sebelum balik raya ...

nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin. selamat balik kampung :)

zulhilmitempoyak said...

mana modelnya. tengok sket. :D

nice2..

selamat hari lahir. :D

Farah said...

Famous betul Mumu Scarves ni.

Qaseh Vee said...

wah , dah rasmikan utk birthday tu ... happy belated birthday nina ...

Dunia Zumal said...

Pelbagai pilihan warna menawan hati yer Nina ^-^

Syazana Zainn said...

Teringin nk pakai basal satin, tapi x sesuai dgn muka
Hihi dah la muka bulat -.-


BTW selamat hari raya aildilfiri maaf zahir batin :)

Hafizin Jamil H.J said...

nampak macam sama je bentuk tudung dengan tudung-tudung yang lain? hehe

timm bill said...

santek eh kaler cmni..lawa!

Zizie Zack said...

alahai... mahal la pulak harganya kak.. huhu

Siti Yang Menaip said...

hehehe amboi dia.. pakai Mumu Scarf skrang..
tengok la owner dia yang skirt tu kan.. ni macam adik bradik hehe..

Deanna Morni said...

cantik warnanyaaa.....sy sukaa...hihhi

izzeyda said...

cantik tudung nih..

Cik Mimie said...

Cik Mimie tak pandai nak pakai satin bawal ni..mesti tak jadi T_T

Cantik warna tudung tu :)

Farrah MF said...

Jom kita ber-Mumu sama2! Akak suka pilihan warnanya :)

Puteri Wanita said...

penangan drama ni ... banya juga yg nina grab :)

zai zamree said...

trus nmpk ala2 yuhanis

♥TheOnlyFarah♥ said...

cantik la..=D

Kira Sakura said...

suka jugak tdung jenis ni. tapi kira beli yang mampu milik sikit. beli kat kawan bukan jenama ni lah. tapi ala2

jadilahhhhhh~~~~~ hewhewhew

Shahida Dzulkafli said...

Santeklah..tp xpandai dah pakai tuding cengini..

Jari Manis said...

rama yg pakai nampak cantik..bila sis try..hurmmm x sesuai

Puteri Wanita said...

warna feveret nina coklat ke? :) ...

Khai♥Rin : anies said...

memula bc igt kn Mamu Scarves heheheheh

Murni Alysa said...

akak pon suka kaler2 natural macam nina gak

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com