7 July 2015

Review : Safi Balqis White Trilogy Kiwi Scrub


Salam Readers..

Review Safi Balqis White Trilogy Kiwi Scrub | Raya sudah dekat, marilah tonyoh/tenyeh muka dengan Safi Balqis White Trilogy Kiwi Scrub. Nama punya panjang daaa. Kalau nak nampak gojes di pagi raya harus la muka nampak cantik menawan tertarik menarik kau memang da bomb. Oke, terlajak laris nyanyi pulak. Meh nak review sekerab muka dari Safi Balqis ni. Suka sebab rasa kiwi tampal di muka :P



Safi Balqis White Trilogy (Kiwi Scrub)


Mohon pembaca yang dihormati jangan gelak. Aku bab review produk di muka memang meluat ya amat. Macam syok sendiri pun ada. Dengan eyes bag, bak kata Wak Doyok, mana u mau bawa. Abaikan muka macam tak cukup tidoq tu. Kenapa best pakai scrub ni? Sebab bau kiwi dan muka akan lebih licin sebab tiada daki atau tinggalan make up.



Cara memakai :

- Di syorkan pakai 2 atau 3 kali seminggu. Tuan blog pakai 3x seminggu.

- Guna selepas mencuci muka, biarkan kering sedikit.

- Guna sesuka hati, sapu di muka dan urut ke arah atas ye.

- Bila dah hampir kering, bilas dan tengok la hasilnya :)



Picit jangan tak picit
Sementara tunggu scrub kering
Tadaaa.. muka dah bersih

11 comments:

Farrah MF said...

Hahahah tang tonyoh/tenyeh muka tu comel!

mirza syazwina said...

kita pun pakai safi gak!best kan ^ ^
oo..kena tnggu kering dulu..bru taw..hehe

Dunia Zumal said...

Kalau Zumal try apa akan berlaku?

Deanna Morni said...

ok...nmpak bersih...suci dan murni hahahha

el said...

amboi2 depa la ni bertambah glowing lah raya ni no
cheq sini x pakai papepun..sbb malas nak buat semua tu ekeke

Nurul Shahira said...

Bau kiwi tu best sangat! kaler skrub pun cantik, hehe.

Shahida Dzulkafli said...

Hehe nampak chomey la nina..

Kira Sakura said...

Safi ada scrub dah ek. ok baru tau. nanti nak cuba lah sebab kira memang pakai safi tapi safi mentimun kaler hijau tu

Puteri Wanita said...

samalah kita pakai safi white trilogi :) ...

muka takde make up pun cantik, kulit bersih tak ada tompok2 jerawat like me :p

Khai♥Rin : anies said...

bleh jd secantik kek nis ;-)

Murni Alysa said...

ooo husband akak dlu beli cleanser safi kiwi ni laa..tapi loni tukat ke nutriwhite plok

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com