23 July 2015

Souvenir From Egypt


Salam Readers..


Kejutan selepas raya bila terima sampul berat siap sticker strawberry gituw. Sweet sangat si pengirim. Excited nak tengok isi, bila buka nampak sampul duit raya Ana Muslim + 2 Fridge Magnet dari Egypt ! Confirm dari Anies The Great ! . Sayang dia ketat-ketat sebab buat kejutan. Alhamdulillah, barang yang dihantar selamat sampai ke tangan. Terus whatsapp. Siapa tak kenal blogger yang rajin review movie, share resepi, travelog ke Mesir etc :)


Souvenir from Egypt


p/s: Semoga persahabatan kita berkekalan. Entah bila boleh jumpa face 2 face. Hehe.. Takziah di atas pemergian ayah tercinta pada 10 Julai lepas dan selamat dikebumikan jam 11.45 pagi. Al-fatihah.. 


22 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Wah..tahniah nina..semoga ikatan persahabatan yg terjalin kekal selamanya..

izzeyda said...

bestnya dapat sourvenir nih.. salam takziah juga buat Anies di atas pemergian ayahanda tercinta..

Farah said...

Comel je souvenir nya :)

Hafiza AizZawa said...

comelnye FM.. Salam takziah juga dari Fiza.. Al-Fatihah..

Scdha Sein (SS) said...

Wow.. Comel2 gift tu..

Belang Tarung said...

geng ana muslim ni...lama xterserempak ngan geng ni hahaha

Cetusan Minda said...

alhamdulillah , CM pun dapat juga ...

Zizie Zack said...

comelnya hadiah2 dia ;)

aRz MoHa said...

taniah Nina...mana entri terbaru niiii

Farrah MF said...

Tahniah, Nina. Best kan dpt souvenir dr Egypt. Nasib baiklah akak baca entri ni,..baru teringat akak tak buay review lagi :)

timm bill said...

timm pun ada dpt..yeke ayah anies bru mninngal?
innalillah..
#bloggerutara

LYAfrina said...

rezeki...
egypt maliiii tu

Jari Manis said...

alhamdulillah rezeki tu!

Siti Yang Menaip said...

mesir tu.. rare tau Nina.. hehehe.. thank you Annies..
eeehe =P

Puteri Wanita said...

bestnya ... dapat dua FM dari egypt tu :)

Puteri Wanita said...

sampul ana muslim tu ... comel sangat :)

Puteri Wanita said...

alfatihah ... buat arwah ayah anies

Khai♥Rin : anies said...

saya nak senyum je

sama2..

Cik Ash said...

tahniah nina sangat comel la

nana liena said...

Comelnya sampul duit raya... jauh dia datang kan..hehe.. nak wish raya dah terlambat..hoho. raya dah habis

al-fatihah

Kira Sakura said...

bertambah lagi la koleksi FM ye dok? :D

Murni Alysa said...

wow..cantik plok sampul tu

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com