22 July 2015

Tiket Wayang GSC Percuma


Salam Readers..

Cara Redeem Tiket Wayang GSC Percuma | Tahun ini baru daftar sebagai ahli GSC sebab nak memudahkan booking seat dan movie. Masuk awal bulan 7 haritu, pihak GSC hantar email untuk tebus tiket percuma sempena birthday ! Kalau nak free tiket kena daftarkan diri jadi ahli :) 


Tiket wayang GSC percuma sempena birthday 


Memandangkan birthday aku dalam bulan ni, dapat claim 2 tiket. Boleh tengok mana-mana tarikh yang korang suka. Contoh birthday jatuh 4 Julai, so dapat tengok movie Terminator Genisys sebab movie tu released 2 Julai. Senang je nak tau movie apa yang dipilih GSC untuk kita. Tengok wayang free lepas raya. Hehe


Kalau nak tengok movie free setiap tahun, jadilah ahli GSC, banyak benefit tau. Dah jadi ahli, boleh print out kupon ni. Masa nak claim, tunjukkan IC dan kupon yang dah siap diisi. Daftar di website 'sini' :)


17 comments:

Farah said...

Interesting. Tak perna tahu pula GSC ada buat benda macam ni.

Dunia Zumal said...

Bestnya jadi ahli GSC, harap GSC mai buka pawagam kat Perlis sama...

Aisy Nasiha said...

Ala.. akak bday awal bln 8.. kalau daftr jadi ahli tahun lepas la dapat tiket free kot.. haha. Padahal bukan kaki wayang pun, saja mengusik nina.. pegi tengok wayang dgn sape tu? Hapoy belated bday utk nina...

Murniwati Awang said...

Akak baru tahun ni start bw alysa & danish tgk wayang..tp GSC blom try..amik TGV sebab ada couple sit..ambik couple sit dok 4org..hihihi

Pha Is said...

owh.. dapat 2 tiket free.. kalau sambut besday "berdua", seronok la.. kalau sambut ramai2, susah jugak.. hehehe

tiga lalat said...

wahh bestnyerr, dulu wak penah booking tiket online pastu system error., smpi skrg gsc hutang x pulang2 rebate., huhu2

Shahida Dzulkafli said...

Rasa mcm dah daftar tp x ingat..cam nak kena check balik..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau yui kaki wyg blh juga dftr.. huhu

izzeyda said...

syoknya.. boleh laa daftar kalau macam nih..

Hafiza AizZawa said...

untungnya..dah lama Fiza daftar smpai tak ingt password dah.. huhu..

Scdha Sein (SS) said...

Dah lama tak tengok wayang... Kalu tak boleh jugak register ni... He He He...

Jari Manis said...

dha lama daftar tapi x pernah lak GSC email bagi tiket free...sob sob sob

Puteri Wanita said...

oh baru tahu, jadi ahli siap dapat tiket free :) ...

Puteri Wanita said...

errmmm ... nak daftar ke tak ni ye? (pikir) :)

Khai♥Rin : anies said...

kaki movie mmg x leh lps kn peluang ni...

Kira Sakura said...

wahhh menarik. tapi dekat sini rasa mcm ada TGV je

Murni Alysa said...

masa muda2 dlu selalu jer dapat sebab memang kaki wayang..sejak jadi mak2 ni susah sikit

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com