10 July 2015

Trend Baju Raya Tahun 2015


Salam Readers..

Dah ready ke nak raya? sebut raya masing-masing nak shopping, sale sana sini. Ada 5 hari lagi sebelum raya dan balik kampung. Tuan blog awal-awal lagi dah beli on9 baju raya dan tudung raya. Kerlass kau seminggu sebelum puasa tu. Heee


Buat korang yang tak shopping baju raya, meh tengok kat butik-butik ni. Konfem rambang mata. Siapa tema dusty pink atau pink belacan angkat kening? Hihi .. Ini senarai butik baju kurung yang cantik-cantik ataupun nak cari baju raya ikut tema dan trend warna 2015 :)




Emel X Emma Maembong by Melinda Ooi





Aishah Mysarra




Zawara



First Lady


Mini Kebaya by Rizqiarose







Jubah Impian




Elfinie Fashion



Bella Ammara



Cattleya Couture


Poplook



Lynn Collection


Gerobok Honey




Imaan Boutique

Kurung Moden Anisa



30 comments:

Kakak Tiri Cinderella said...

Pffftttt. Semua nampak cantik T_T

Ahmad Hasif said...

Cantik2 baju nye..

Blogwalking Sini..
Jombaca artikel baru saya

Belajar Bukan Semata Untuk Dapatkan Kerja?

Farhain Azmi said...

fuh cantik2 baju kan? baju raya yong ada yg beli on9 n ada yg beli kat first lady

AinAthirah Anuar said...

Cantik ! . tapi tahun ni takdak baju kurung hehe. jubah je

AinAthirah Anuar said...

Cantik ! . tapi tahun ni takdak baju kurung hehe. jubah je

Dunia Zumal said...

Design yang cantik dan menarik, nampak sopan je...

Jari Manis said...

wahh...semua cantik...badahn slim mmg cantik...

Scdha Sein (SS) said...

Perghhh! Cunnnn!

Qaseh Vee said...

sabtu ahad semlm , cari jubah , tak de yg saiz . sis ni saiz ssss .maklumlah berat pun 37.8 je ... heh heh heh

zai zamree said...

lawa2...tp apakan daya daku hnya mampu tgk je la...wuuuu...body mantop sgt smpai x mmpu nk pkai cmgitu pnya bj....sobbbbs

HeNRieTTa JoSe said...

semuanya cantik cantik...rambang mata klu dsuruh pilih....

izzeyda said...

tahun ni banyak guna kain kosong dan disulami dengan kain corak atau renda..

Kira Sakura said...

cantik cantik baju dia kan

tapi tula kira selalu buat jubah sebab nak breast feed uwais. jubah bf friendly yang cantik nampak macam mahal je sobssss

Muhammad Khairuddin Lim said...

cantik

Deanna Morni said...

sy suka jubah hehhee

Eka Tikah said...

mcm2 design baju raya sekarang. tahun ni kite pakai jubah je. hehe

Syazana Zainn said...

Fashion nya bg sy sama je
Yg lain tu kaler he
Tahun ni bnyk org pki emerald green hihi

timm bill said...

uu..timm tahun ni xde bju baru..recycle jer..hehe..

Cik Mimie said...

Tahun ni baju Cik Mimie bermacam stail..hehehe..

Farrah MF said...

Sekarang ni senang nak cari baju raya. Banyak choice. Siapkan RM je ;)

Puteri Wanita said...

cantik2 semua ... kalau slim mesti tak tahu nak pilih mana :)

Puteri Wanita said...

nasib bbaik tak slim ... tak rambang mata sbb tak banyak pilihan. hahaha :)

Pha Is said...

baru prasa.. baju nina kat fb yg kaler nk peach asamko tu, design dia macam nk sama dlm gambar2 kat atas ni.. heheh

♥TheOnlyFarah♥ said...

ehehhh pic yg no.3 tue sama ngn baju akak la..hehehe

wan muliani said...

Cantikk.. Tp ade sstngah tu trlalu ketat smpai nmpak bentuk badan

Shahida Dzulkafli said...

Yg poplook ibu dan anak tu lawa..lemvut je warnanya..

Puteri Wanita said...

suka tengok yg poplook ... tapi tengok je la :p

Khai♥Rin : anies said...

cantik2 belaka

Murni Alysa said...

semuanya cantik2 belaka..beli jer semua..

Cik Wangi said...

cantik2 design...trend baju raya utk 2016, camna pulak yea??

Perfume De'xandra sebijik cam ORI

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com