23 August 2015

Transformers @ Esplanade (Padang Kota Lama), Penang


Salam Readers..

Bak kata abang long kawasan, Transformers mengamuk di Pulau Pinang. Nampak sangat pembohong plus auta. Haha.. nak cari SEO lettew. Nasib baik Transformers ni ada di Penang dalam masa 2 bulan lebih kalau tak melepas nak selfieee.. Jadi, semalam akak bawa adik-adik makan angin sat. Pi training main bowling baru lepak di Padang Kota Lama.



Kami sama department tapi tak sama ofis. Huhu
Masuk longkang ! Haha


Budak ni kalau tak merepek tang nama tak boleh. Jadi la main cincai pon



Teruk betoi perangai, esok ada tournament bowling, malam ni baru nak practice membaling. Sejak habis study 3 tahun lepas bermakna 3 tahun tak main. Lama jugak tak layan salah satu hobi aku ni. Erkk.. Patah tangan gituw, main 1 game sudah. Tak kuasa akak nak payung banyak game. Pokai kayap semua ada nanti T____T Sapa kaki tangan selfie jangan lepaskan peluang ini ! Di padang ni selalu rakyat Penang lepak di hujung minggu sampai ke pagi. Meh layan selfiee kami :)


TRANSFORMERS STREET ART
ESPLANADE PENANG
14 JULY 2015 - 17 SEPTEMBER 2015



Lepak makan McD syok ohh tengok lampu-lampu

Ini kontena Transformers Street Art

Bumblee and Chevrolet

Optimus Prime boleh bertukar color. Oke tipu

Sangat kreatif lukis di kontena saja ! 

Susah sangat nak selfie dengan nephew loqlaq ni
Kesian sebab beskal tak boleh naik. Sob2

Transformers menyerang Penang ! 

Kelakar tengok kereta tu. Transformers naik beca oke

Aktiviti harian masyarakat Pulau Pinang

Love this !

Penang Roll Out with Lemonade?

Crowded sangat.. Tak boleh jalan

Bangunan Majlis Bandaraya Pulau Pinang 


Dengar apa Optimus Prime nak cakap 




13 comments:

CikSiti said...

helowwwwwwwwwwwwwwwww cik adik manis ngeee
kite tak tengok lagi pon abg transformer itteww

tiga lalat said...

wahh dah xleh naek basikal tu erk., bulan lepas oke je., hehe2

el said...

adoiii iols pun belum sempat lagi nak pi tgk...
wiken nk p terjah gak

zai zamree said...

p mlm sejuk ckit tp siang cntik gak

Nick Nashram said...

Hari tu ade masuk.dlm tv 1..untung la transformers dtg penang :)

Pha Is said...

nk pi tengok pun xde masa.. hehehe

Jari Manis said...

bestnya...mcm2 ada di penangkan

Cik Ash said...

X sempat p tgk abg kak ekin sibuk keje

Dunia Zumal said...

Sedih tak dapat pergi sana :(

Zie Has said...

bestnya la ... happening sungguh la penang ni :)

Zie Has said...

kalaulah ada kat sini gak, nak pergi juga tengok ... anak-anak mesti excited ni :)

Fiza Rahman said...

Best tu transformers datang penang.

Murni Alysa said...

akak p siang..rupanya malam lg cantik..hehehehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com