3 September 2015

Logo Blogger Utara Official


Salam Readers..


Logo Blogger Utara Official | Group Blogger Utara baru beberapa bulan ditubuhkan dan semakin meriah bila dapat buat event. Terima kasih CP yang mencipta logo #bloggerutaraofficial


Follow kami di Instagram dan Facebook : 




Join kami di FB Page Blogger Utara dan hashtag #bloggerutaraofficial #bloggerutara di Instagram. Macam-macam cerita ada :)


18 comments:

Farah said...

Ramai juga ya berada dalam group ni.

Farrah MF said...

Moga #bloggerutara terus sukses & berkembang :)

tiga lalat said...

ramainyer., hehe2

Zie Has said...

kipidap ... cantik logo tu :)

Zie Has said...

ni kalau bukan blogger utara ... boleh join tak? ;)

Nor Marshaliza Shaidan said...

Saya nak joinnn

Nor Marshaliza Shaidan said...

Macamana nak join blogger utara? sy di ipoh

Mizz Aiza said...

kalau perak pun kira utara juga kan?

Aisy Nasiha said...

Bestla ada geng blogger join persatuan macam ni.. banyak aktiviti bersama dapat dilaksanakan..

Zizie Zack said...

wah wah wah!!! makin banyak komuniti blogger :) terbaik.. zizie ada kat taiping, boleh join x kak nina? kekeke

zai zamree said...

nk join jugak

EZAN IDMA said...

yang tak bape nak utara sangat boleh join ke :P

Khai♥Rin : anies said...

Thumbs up!!! Ank utara celup bleh join x? ;)

wan muliani said...

Terbaikkk...

Kira Sakura said...

tapi satu event pun tak dapat join lagi sobssss

Fiza Rahman said...

Bestnya ada group aktif macam ni.

el said...

yg ni x mo delete ke nina..hahaha

el said...

dalam kenangan..betui ke bohong haha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com