1 September 2015

Review : The Body Shop Strawberry Body Polish


Salam Readers..

The Body Shop Strawberry Body Polish | blog kembali bersiaran di tahun bulan baru dengan cerita basi yang kurang sensasi hot and spicy. Kali ni nak mereview produk The Body Shop Strawberry Body Polish + free Body Puree cuma RM43. Menjadi member The Body Shop tetiap bulan mesti ada promosi yang dihantar melalui email. Pertengahan bulan 8, ada promosi beli on9 akan dapat barang free. Apalagi terus grab ! Hehehe




The Body Shop Strawberry Body Polish + free The Body Shop Satsuma Body Puree



Selepas tuan badan jatuh hati dengan 'Vitamin E Aqua Boost', semua produk The Body Shop ni wangi, tak boleh kata TIDAK ! Bau strawberi memikat hati dan rasa seronok kalau berada di Cameron Highlands sambil makan strawberi cicah/celup coklat. Gel scrub yang mengandungi kulit walnut dan biji kiwi serta aroma lembut strawberi.



Cara penggunaan :


  • Seeloknya scrub badan sebelum mandi, lumur di seluruh badan untuk rasa strawberi *terasa macam kat ladang, ok tipu
  • Guna sedikit saja sudah memadai, kerana body scrub ni mengandungi buih. 
  • Bilas sebersihnya dan akan rasa wangi bau buah dan kulit rasa lembut bak kulit bayi. Tak tipu
  • Untuk kesan lembapan yang berkekalan, gunakan bersama The Body Shop Strawberry Body Puree

Biji Kiwi dan Kulit Walnut. Sangat wangi di kulit 

21 comments:

Farah said...

Dah lama tak menyinggah ke Body Shop. Saya suka bau product Body Shop yang strawberry.

Farrah MF said...

Body scrub ni nampak sedap la pulak hihihihi
Mesti best bau dia kan?Akak suka satsuma,...bau citrus2 gitu :)

Nick Nashram said...

saya pun guna body shop..tapi yang kaler oren tu..tak habis lagi..huhu

Khai♥Rin : anies said...

nina...bleh bau smpi sini laa ;-)

Zie Has said...

baca ni pun ... dah terasa bau wangi dia :)

Zie Has said...

dulu sebelum kawin suka beli body shop, guna sorang2 je ... sekarang dah ramai pengguna, rugi kalau beli body shop ni :p

Zie Has said...

repeat komen ... sebab misi boommm belum habis :)

Mrs Yatie said...

hi nina :)
betul barangan body shop memang tak boleh kata TIDAK. hahaha
PG pun member body shop ;)

EZAN IDMA said...

dulu masa kita kahwin kita beli bodyshop satu set yang stawbery ni buat hantaran. pehh wangi diaaa semerbak. husbeng jeling je sebab wangi sangat kakaka

Asha Lya said...

Best gak berscrub2 ni..licin trus kulit

Nor Marshaliza Shaidan said...

Betul body scrub strawberry tu mmg wangi.
Sale tahun lepas borong banyak...tube kecik rm7++, tube besar rm18.
now dah nak habis stok...tggu sale lagi..hihi

Saya dapatkan air bersih dan jimat bil elektrik. Jemput baca sharing saya AIR BERSIH , BIL ELEKTRIK JIMAT

Mizz Aiza said...

assalam.. lama akak tak singgah sini.. blog akak bersawang dekat setahun lebih..

mesti sedap bau buah strawberi tu kan..

Pha Is said...

rajin review. ni mesti ada komisyen ni.. hehehe...

zai zamree said...

emm...emmmm...patut la wangi ja org tu

Khai♥Rin : anies said...

Produk bodyshop jarang menghampakan... wangi2 belaka

Aisy Nasiha said...

Kalau ada orang tolong skrubkan..alahai bahagianya kan.. hihi.. lagi2 kalau orang juga bagi produk skrub ni.. haha..

Fiza Rahman said...

Bau strawberry sampai kat sini ☺

Tak pernah lagi beli produk the body shop.

el said...

dulu2 time bujang bolehlah nak beli BS ni..tp anak dah 4..pandang BS pun x..hahaha

el said...

ada perfume tu k.el suka sgt..npk smpai lupa nama perfume tu ekeke

el said...

aah produk2 BS ni mmg best..kdg2 tgk org serbu time promo

Qaseh Vee said...

body shop lalu je . tak pernah singgah . nak gak try usha lepas ni ...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com