5 September 2015

Tema Dan Trend Warna 2015 / 2016


Salam Readers..


Tema dan Trend Warna 2015 / 2016 | Tahun 2015 dah sampai ke penghujungnya dan masih belum terlambat nak update tema dan trend warna 2015/2016 untuk pilihan warna tema pengantin dan perkahwinan, hiasan rumah dan bilik. Buat pengantin, korang dah boleh survey warna yang sangat awesome ni. Memang cantik-cantik dan soft warnanya :) 



Pantone Color 2015



1. Aquamarine

Aquamarine


2. Tangerine

Tangerine


3. Lucite Green

Lucite Green


4. Classic Blue

Classic Blue


5. Custard


Custard


6. Scuba Blue

Scuba Blue


7. Marsala

Marsala


8. Toasted Almond


Toasted Almond


9. Strawberry Ice


Strawberry Ice



10. Glacier Grey


Glacier Blue



p/s: Bakal pengantin dah rambang mata ke? Dengar gosip akan ada kenduri Jan 2016, tak sabar nak tengok tema apa, yang pasti bukan tuan blog. Jeng.. Jeng


15 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah. Lawa betul warna glacier blue dan aquamarine.. pemilik blog ni pun kena cepat2 cari calon ya.. sempat lagi ni sblm akhir tahun! Hii.. jgn mare...

Siti Nurzafirah said...

jatuh hati dengan aquamarine.. oh maii ~~

Farah said...

So, this year punya warna Aquamarine. Cantik juga.

HeNRieTTa JoSe said...

semua pown cantik...rietta suka pastel...dan sangat suka blue....jdnya, rietta pilih aquamarine ataw scuba blue....hehehe...

zai zamree said...

tuan blog klau nk survey2 dl pon xpa aih...hahahaha

EZAN IDMA said...

lawanyaaaa semuaaaa/ marsala tu mcm nais jekk ehemmm niena nk kawen dh keww

Khai♥Rin : anies said...

Suka semua kaler sbb cantikkkkkk

el said...

alaaaa igtkan tuan belog yg nak kawin taun dpn
mengidam lah nak tgk tema ape hahaha
tp seyes..cantik2 kaler2 semua tu

Qaseh Vee said...

berkenan lak dengan Lucite Green dan aqua blue tu ... cantik .

Deanna Morni said...

sy suka scuba blue....cantekkkkkk

Cik Ash said...

Comel2 tema tu boleh cari buat baju raya insyaAllah

Kira Sakura said...

Aquamarine tu cantikkkkk lembut je. tapi kami pulak suka pilih lari dari tema orang dok pakai. saje nak kelainan kononnya :p

Fiza Rahman said...

Kaler suma cantik2 lah. Nina dah pilih ker kaler utk wedding nanti...ekekeke...

Zie Has said...

cantik-cantik semua ... rambang mata nak pilih ni ;)

Zie Has said...

baru je nak pilih suka yang mana ... tapi semua cantik, suka semuanyalah ;)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com