4 October 2015

Ayat Pembatal Sihir


Salam Readers..


Ayat Pembatal Sihir | Cara mengamalkan dengan niatkan ayat yang kita baca dan sedekahkan untuk badan kita. Jadikan ia sebagai pendinding dan pantulan. Mudah-mudahan sihir yang datang kepada kita akan terpantul semula kepada si penghantar. Aminn . Sekadar pengkongsian dengan readers. 




21 comments:

Pha Is said...

nice share..

thanks sbb jadi top pengomen tegar dalam blog saya..
saya ada nak bagi hadiah sikit sebagai tanda penghargaan..
http://www.budakpening.com/2015/10/pengomen-pening-suku-ke-3-2015.html

MILx HASHIM said...

terima kasih sharing

MILx HASHIM said...

terima kasih sharing

mohdridzwan said...

Thanks atas perkongsian ringkas ini.
Semoga sama-sama kita hafal dan imani dengan yakin.

Siti Nurzafirah said...

Thank you Nina ~

Nak share kat akak kat tempat keja..

Farrah MF said...

Eloklah dijadikan amalan supaya dgn izin-Nya dapat hindar perkara2 yg tak elok :)

Dunia Zumal said...

Nice sharing Nina ^-^

Zie Has said...

thanks nina ... semoga bermanfaat buat semua :)

Zie Has said...

eh kenapa tiba-tiba share doa macam ni? ... ada cerita disebaliknya ke? :)

Khai♥Rin : anies said...

terima kasih krn berkongsi

p/s last week dtg mai penang ;-)

izzeyda said...

nice sharing.. takut jugak kan tetiba ada yang antar sihir bagai nih..

♥TheOnlyFarah♥ said...

Nice sharing..semoga kita dijauhkan la dengan ilmu2 sesat nie..=D

el said...

insyallah sama2 kita mengamalkan nya
thans sharing

Cik Ash said...

Nina terima kasih di atas pengkongsian ni

♥TheOnlyFarah♥ said...

Good info..thanks 4 sharing..=D

Mizz Aiza said...

terima kasih di atas perkongsian ini nina.. sangat bermnfaat..

Zie Has said...

semoga kita semua dijauhi dari sihir ...

Siti Yang Menaip said...

ayat simple bleh hafal jadikan amalan..
kita tak pernah tahu niat orang2 lain ni kan.. minta perlindungan dari-Nya..

Kira Sakura said...

ayat pendinding untuk diri sendiri kannn. thanks nina!!!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
nice sharing

zai zamree said...

Nice sharing...
Boleh amal ni

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com