6 October 2015

Jadi Blogger Ni Poyo Ke?


Salam Readers..

Sejak penyakit angau mai ni, emosi sentiasa tak menentu. Senyum dan sengih memanjang. Bukan nak cakap tuan blog tengah angau tapi bila hati manyak munge, bila terima komen dari anonymous yang agak 'kasar' bunyinya hati tak mudah marah. Membebel bukan-bukan di blog orang tak rasa malu ke? Nak jadi blogger tak salah cuma bila dah jadi blogger mesti orang akan kata macam-macam bla..bla.. pot pet pot pet tak henti.



Mesti akan keluar perkataan-perkataan yang berbunyi seperti ini:


1. Ada blog ke? Poyo je nak bagi tahu semua orang.

2. Ada ke orang nak baca blog dia tu?

3. Ada hati nak jadi blogger famous konon

4. Bila ada blog boleh la kutuk-kutuk orang. What the FISH ! 




Blogger poyo memang macam ni pon. Hahaha


Anda yang mempunyai blog, jangan kecil hati dan terasa dengan kata-kata 'langau' ini. Sekurang-kurangnya ada blog boleh abadikan kisah-kisah yang berlaku dalam hidup, kita boleh design blog ikut cita rasa sendiri. Anggap blog seperti diary online yang boleh dikongsi dengan sesiapa saja disamping boleh dapat income. Dapat juga tambah kenalan ! Happy blogging dear Bloggers :)



p/s: Tak pernah lagi bagi orang ofis baca blog. Kena complain tak sudah :(


24 comments:

Zizie Zack said...

hukaloh.. siapa kata tu? biarlah poyo pun.. nanti kalau betul2 berjaya, baru la si langau tu tahu langit tu tinggi ke rendah...

tiga lalat said...

blog bukanlah hakmilik kekal., ;p

kan bole offkan anon ?

Wanyob said...

Satu lagi "berapa banyak income dapat ?"

Diorang ingat asal berblog jer dapat beriban ke apa ?

Farrah MF said...

Poyo ke? Poyo ke? hihihih
Hai Nina, lama tak menyinggah sini. Ada baik?

Farah said...

Saya pun tak pernah bagi kawan-kawan saya yang saya kenal lepas sekolah baca blog saya. Harap-harap mereka takkan terjumpa dengan blog saya ni.

Dunia Zumal said...

Biasa la Nina, langau banyak sangat sekarang nie... abaikan je ^-^

Zie Has said...

salam nina ... misi menge'bom' bermula ni :)

Zie Has said...

abaikan kata-kata tu ...

p/s: samalah kita nina ... tak ada sorang pun kenalan real life tahu my personal blog, semuanya rakan maya ajer, rakan maya ofcoz la tak kutuk kan, sebab masing-masing ada blog :)

Khai♥Rin : anies said...

pedulikan je n senyum ;-)

izzeyda said...

kan nina.. blog kita, suka ati kita laa nak merapu ke merepek apa..

♥TheOnlyFarah♥ said...

pedulikan mulut2 longkang tue nina...yg penting keep calm and lets blogging and blogwalking and bla..bla.bla.. pendek kata suka hati kita lah kan nk poyo pun...hehehe

el said...

samalah kwn ofis x tau ada fb/ig/blog
lau tau abis lah..sbb byk lepas geram lam ofis ni tulis lam social media tu hahahaha

Nabihah Rose said...

betul tu,saya setuju :-)

aswadz said...

kawan2 rapat je tau aku ada blog. tu pun boleh kira berapa org je yg tau nama blog aku.

Cik Ash said...

Biasa la org ada tak puas hati kan

♥TheOnlyFarah♥ said...

ala abaikan jer..#akupunyablogkauyangpanaskenapa

Mizz Aiza said...

kak aiza berblog sekadar suka-suka.. yang penting happy.. hehe..

Zie Has said...

happy blogging nina ;) ...

Siti Yang Menaip said...

buat tak tahu sajala.. dulu ada gak terima skali dua..
tak layan.. nak baca.. baca.. tanak sudah.. bye..

Kira Sakura said...

nak jagi blogger setia hati kena kerasssssssss. telinga kena buat2 pekak tak dengar mihmihmih

el said...

best dpt ofismate yg satu kepala cenggini kan

el said...

kat opis pun ada jerebu ke..haha
jerebu kentut ke haha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
langau tu jeles dia xdak bloh he3
tak gheti nak buat blog le tuuu keeennnn

zai zamree said...

Slalu dh kena...untung la leh p sn sini. Yg ckp untung tu pon bkn xda blog tp mls update. Bl ajk join mcm ² alasan bg tp bl kita p sn sini dok dengki

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com