3 November 2015

Tutorial Tudung Mumu Scarves


Salam Readers..


Tutorial Tudung Mumu Scarves by Mia Ahmad | Bila dah terpikat dengan warna-warna yang lawa mesti rasa nak beli dan kumpul kesemua tudung "Mumu Scarves". Bajet tiap bulan boleh lari noks.. Maka nafsu membeli kena dihalang. Itu pon ter-beli 2 pasang lagi. Kau kata ter beli tapi memang niat nak beli pon, tak sangka dapat kotak comel !



Tutorial Tudung Mumu Scarves dari Mia Ahmad


Buat masa sekarang dah jadi peminat Mumu Scarves dan tudung bawalnya boleh diperagakan mengikut "Tutorial Tudung Bawal Ruffle" ! Simple dan senang dibentuk. Berminat boleh beli dan dengan pembelian 2 pasang ke atas akan dapat kotak percuma edisi terhad. 



Kotak Mumu Scarves edsi terhad jika membeli lebih dari 2 helai

Nampak ekslusif kan

Mumu Scarves in Sweet Caramel and Midnight Blue

33 comments:

Salina Johari said...

comel sangat kotak...tudung pun lawa...

Farrah MF said...

Memang comelllll kotaknya!
Tergoda tengok!

Farah said...

Cantiknya packaging dia :D

Siti Nurzafirah said...

Biru pulak menjadi pilihan.. tangkap leleh teruk ni dengan mumu

izzeyda said...

mudah nak bentukkannya..

p/s : nina akak tag GA nih http://izzeyda.blogspot.com/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

aRz MoHa said...

menarik ja nampak tudung ni. boleh rekmen pada wife

Murni Alysa said...

wahh..nina nak pkai g mana tu..memang kaler tudung dr mumuscarves cantik2..

Zie Has said...

berkenan sangat nampaknya nina dengan mumu scarves ni yer ... dah banyak kali ni order :)

Zie Has said...

alaa kenapa tutorial dari retis ... nak tengok tutorial dari nina la :)

Zie Has said...

sweet caramel tu warna asam ko ke? ;) ...

Khai♥Rin : anies said...

suwit muwit gitu kotaknya

Siti Yang Menaip said...

itew pakai yang kat pasar kemboja sajaaa tau =p

Deanna Morni said...

org cantik pakai tudung mcm mn pun tetap cantik kan hehehhe

Kira Sakura said...

patut la bila tengok video tutorial dekat pesbuk nampak cantik je haaa model nya. rupanya Mia Ahmad, seorg syakira boleh pulak tak perasan pftttttt

alia farhan Said said...

tomeynya kotak dia...
tapi kita ni pemalas nak iron!!!

Cik Ash said...

Cantiknya.tudung kak ekin.xshopping tudung lama dah ni asyik boleh tudung free.. Style tudung jenis kak ekin rajin pkai hahaha

Dunia Zumal said...

Cantiknya tudung tu ^-^

alia farhan Said said...

Nina...akk tertarik ngn packaging dia...
Nmpk exclusive

el said...

kel lau tudung bawal mmg fail
sbb lau pakai cam mokcik2 jual sayuq tu ha haha

el said...

nina nti sponsor k.el selai dua no haha

el said...

jom nina 19hb pi review butik..mana tau dpt tudung pree haha

el said...

nina pakai tudung ni sure mcm model tu kan ahaks

Fiza Rahman said...

Cute nya kotak tu. Tak pernah beli mumu scarves lagi.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
amboi3
santeknya tudung dia :)

el said...

nina ..tadi k.el try pakai tudung cenggini..mmg fail nina..berpeluh makcik tadi...payah nau

el said...

lagi2 tudung yg ada atap depan tu..lagi lah npk tua giler pakai..laki pun lari tgk muahaha

el said...

nina suka tudung kaler ape

el said...

nina x suka ke pakai shawl belit2 cam k.el tu haha

el said...

eh eh mumurscarves ni rasa ada folo lam ig..sat nak pi tgk tgu tau..nanti k.el come back

Siti Yang Menaip said...

aaaik.. rasa macam da penah tinggal komen kat sini..
tngk link pun dah mcm dah klik =O

Jari Manis said...

nk tgk nina lah jadi medel mesti cute jgk ni

zai zamree said...

Biru tu cntik... Nk kena tgk gak ni

Mizz Aiza said...

Ringkas dan mudah.. kotaknya pun comel..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com