3 November 2015

Tutorial Tudung Mumu Scarves


Salam Readers..


Tutorial Tudung Mumu Scarves by Mia Ahmad | Bila dah terpikat dengan warna-warna yang lawa mesti rasa nak beli dan kumpul kesemua tudung "Mumu Scarves". Bajet tiap bulan boleh lari noks.. Maka nafsu membeli kena dihalang. Itu pon ter-beli 2 pasang lagi. Kau kata ter beli tapi memang niat nak beli pon, tak sangka dapat kotak comel !



Tutorial Tudung Mumu Scarves dari Mia Ahmad


Buat masa sekarang dah jadi peminat Mumu Scarves dan tudung bawalnya boleh diperagakan mengikut "Tutorial Tudung Bawal Ruffle" ! Simple dan senang dibentuk. Berminat boleh beli dan dengan pembelian 2 pasang ke atas akan dapat kotak percuma edisi terhad. 



Kotak Mumu Scarves edsi terhad jika membeli lebih dari 2 helai

Nampak ekslusif kan

Mumu Scarves in Sweet Caramel and Midnight Blue

33 comments:

  1. comel sangat kotak...tudung pun lawa...

    ReplyDelete
  2. Memang comelllll kotaknya!
    Tergoda tengok!

    ReplyDelete
  3. Biru pulak menjadi pilihan.. tangkap leleh teruk ni dengan mumu

    ReplyDelete
  4. mudah nak bentukkannya..

    p/s : nina akak tag GA nih http://izzeyda.blogspot.com/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete
  5. menarik ja nampak tudung ni. boleh rekmen pada wife

    ReplyDelete
  6. wahh..nina nak pkai g mana tu..memang kaler tudung dr mumuscarves cantik2..

    ReplyDelete
  7. berkenan sangat nampaknya nina dengan mumu scarves ni yer ... dah banyak kali ni order :)

    ReplyDelete
  8. alaa kenapa tutorial dari retis ... nak tengok tutorial dari nina la :)

    ReplyDelete
  9. sweet caramel tu warna asam ko ke? ;) ...

    ReplyDelete
  10. itew pakai yang kat pasar kemboja sajaaa tau =p

    ReplyDelete
  11. org cantik pakai tudung mcm mn pun tetap cantik kan hehehhe

    ReplyDelete
  12. patut la bila tengok video tutorial dekat pesbuk nampak cantik je haaa model nya. rupanya Mia Ahmad, seorg syakira boleh pulak tak perasan pftttttt

    ReplyDelete
  13. tomeynya kotak dia...
    tapi kita ni pemalas nak iron!!!

    ReplyDelete
  14. Cantiknya.tudung kak ekin.xshopping tudung lama dah ni asyik boleh tudung free.. Style tudung jenis kak ekin rajin pkai hahaha

    ReplyDelete
  15. Nina...akk tertarik ngn packaging dia...
    Nmpk exclusive

    ReplyDelete
  16. kel lau tudung bawal mmg fail
    sbb lau pakai cam mokcik2 jual sayuq tu ha haha

    ReplyDelete
  17. nina nti sponsor k.el selai dua no haha

    ReplyDelete
  18. jom nina 19hb pi review butik..mana tau dpt tudung pree haha

    ReplyDelete
  19. nina pakai tudung ni sure mcm model tu kan ahaks

    ReplyDelete
  20. Cute nya kotak tu. Tak pernah beli mumu scarves lagi.

    ReplyDelete
  21. Assalam nina,
    amboi3
    santeknya tudung dia :)

    ReplyDelete
  22. nina ..tadi k.el try pakai tudung cenggini..mmg fail nina..berpeluh makcik tadi...payah nau

    ReplyDelete
  23. lagi2 tudung yg ada atap depan tu..lagi lah npk tua giler pakai..laki pun lari tgk muahaha

    ReplyDelete
  24. nina suka tudung kaler ape

    ReplyDelete
  25. nina x suka ke pakai shawl belit2 cam k.el tu haha

    ReplyDelete
  26. eh eh mumurscarves ni rasa ada folo lam ig..sat nak pi tgk tgu tau..nanti k.el come back

    ReplyDelete
  27. aaaik.. rasa macam da penah tinggal komen kat sini..
    tngk link pun dah mcm dah klik =O

    ReplyDelete
  28. nk tgk nina lah jadi medel mesti cute jgk ni

    ReplyDelete
  29. Biru tu cntik... Nk kena tgk gak ni

    ReplyDelete
  30. Ringkas dan mudah.. kotaknya pun comel..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com