19 December 2015

Rockstarz Burger Sungai Ara Kali Kedua


Salam Readers..


Terjah Rockstarz Burger, Sungai Ara kali ke 2 memang dalam angan-anganku. Lately blog petai belalang ni dah banyak mempromosikan bab makanan tapi tuan blog tak gemok-gemok pun *ayat sensitip larikkk.. Al kisahnya lepas event "Jump Street Trampoline Park Penang" haritu terus ke kedai burger. Kiranya buang lemak lepas tu tambah lemak berkilo. Kali ni try order burger The Rockstarz (Heavy Metal) + 2 cawan meatballs




The Rockstarz (Heavy Metal) . Jangan terkejut tuan blog makan 3 layer daging



Start mengidam lepas balik event bersama tokey kedai "Rockstarz Burger @ Sungai Ara" ini la. Hari-hari pakat semua cakap mengidam burger dan muka-muka K. Sha, K. El dan K. Murni menjadi duta. Rumah dekat boleh la hari-hari singgah kedai burger. Yang stay di mainland telan air liur jelah. Kalau singgah ke Penang, jangan lupa terjah Rockstarz Burger ! Burger yang setanding McD. Patty buatan sendiri tau. 


Harga :

1 The Rockstarz (Heavy Metal) - RM 9.65
1 Ice Lemon Tea - RM 2.95
2 Rock Ball (Meatballs) - RM 9.50

TOTAL : RM 22.10  




Team #projekbloggerutara memang kaki makan 

Tengok muka ni banyak kali boleh lapaq



ROCKSTARZ BURGER

118, Taman Tunas Muda,
Jalan Dato Ismail Hashim, Sungai Ara,
11900 Bayan Lepas, Penang.

Tel : 019-429 9309 (Sg. Ara)
016-446 6036 (Ayer Itam / Greenlane)

Business Hours : 5.00pm - 1.00am (Isnin - Ahad)

Official IG : @rockstarzburgerofficial

Official FB : Rockstarz Burger


12 comments:

Maria Firdz said...

Fuh.. Memang kenyang sengkak macam ni punya burger..

Farah said...

Burger tu memang nampak sedap sangat! :D

dear anies said...

perrghhhhh kecuqqqqqq

sian org yg lom mkn lg ni hahaha

Qaseh Vee said...

sampai meleleh sosnya tu ...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
perrgghhhhh
sedaaappp ken
uols paling WIN
TIGA TINGKEK hoooiiiii :P he3

Cik Ash said...

terliur tengok burger tu

Zie Has said...

ok kali kedua ... patulah rasa macam dah pernah baca :)

Zie Has said...

nina habiskan burger 3 layer tu sorang ke? ;)

Zie Has said...

seronoknya geng blogger utara rajin hang out :)

Siti Yang Menaip said...

jom kali ketigaaa pulak =D

Shahida Dzulkafli said...

hat nie memang jeles abis..
jauh nun di penang.. bilalah nak merasa..

Kira Sakura said...

kami pun kalau ke belah pulau je dah plan dah mesti nak singgah rockstarz jugak jugak hihihi

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com