27 January 2016

Powerbank PINENG 10K PN-888 Gold


Salam Readers..

Powerbank PINENG 10K PN-888 Gold | Tahun ni baru rasa pentingnya ada power bank. Sejak aktif Instagram dan check-in Swarm bateri fon akan cepat habis. Ramai beli powerbank jenama pineng. Ada juga kengkawan blog yang review pasal powerbank pineng ni. Di pasaran banyak jenis dan design powerbank Pineng yang menarik. Selalu pinjam bf punya 20000mAh. Panjang dan lebih berat.



Powerbank PINENG 10K PN-888 Gold



Jadi decided beli 10000mAh, lebih ringan dan kecil dengan harga RM 149. Tertarik sebab warna gold dan dapat cover free. Awat mahai sangat tak tau. Huhu.. Mungkin di tempat lain boleh dapat jenis yang sama dengan harga murah. Pastikan original dan ada warranty.


powerbank Pineng comelkan

Boleh jadi torch light !

PINENG PN-888 10000mAh sesuai untuk mobile phone, tablet PC, MP3/MP4, Camera, Bluetooth earphone, Game Player etc

Ciri menarik powerbank PN-888 Gold

1. Kecil dan ringan boleh simpan dalam handbag dan poket jeans.

2. Mudah alih, boleh cas di mana saja dan sesuai untuk smartphone, laptop, tablet, kamera.

3. Fungsi lampu suluh LED, boleh dijadikan torch light. Nak guna kena tekan 2 kali di button ON.

4. Ada skrin di powerbank tu, boleh tau berapa % dah dicas dan diguna. Boleh cas 2 items dalam satu masa sebab ia ada 2 USB.

5 comments:

el said...

k.el beli hat muroh je tu sementara dulu
mmg kalo nak bagus pnya kenalah beli hat mahal

Qaseh Vee said...

sis pun sdg bercadang nak mencari powerbank ni ... agak2 ada tak harga yg lbh rendah dr tu ... huhuhuuu

izzeyda said...

nak beli laa satu..

Cik Ash said...

kak ekin pun ada powerbank jenama pineng tapi jenis lain... tu pun dapat hadiah GA...

Murni Alysa said...

akak ada 2 power bank..tapi selalu power bank pon takde power..selalu lupa nak cas..hehehehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com