21 January 2016

Top 10 Pengomen Blog Tahun 2015


Salam Readers..


Kejap je dah nak masuk bulan Feb kan? Tak lupa buat mereka-mereka yang rajin drop komen di blog ni tanpa jemu walaupun ada halangan dari robot. Tahniah buat Anies tahun ke 3 tak lupa Kak Farah dan Zumal, tahun ke 2 menjadi top komen . Terima kasih juga buat mereka yang tak tersenarai, ada masa In Shaa Allah buat Giveaway lagi. Nampaknya tahun ni kena buat kad raya lebih sikit untuk kengkawan blog yang selalu singgah tu. Sudikan diri berkenalan dengan "Top 10 Pengebom Tahun 2014" :)





Diminta tinggalkan Nama, Alamat dan No. Fon ke ahmad.noramanina@mattel.com . Buat 2 orang ahli PBU bagi hadiah time event jelah jimat postage . Hehe



17 comments:

CXopportunities said...

Tahniah semua!

husna zahidi said...

tahniah buat yg tersenarai!! ;)

Abam Kie said...

Tahniah! Kena rajinkan diri komen di sini..

Cik Ash said...

ala bila giliran kak ekin nak tiba ni

daddydee said...

Ramai yang aktif komen.

Ini baru komen kedua saya di blog ini.

Semoga blog ini lebih maju lagi.

Farah said...

Wah, tahniah semua :D

alia farhan Said said...

makjem tak masuk list lagi...
kena berusaha bersungguh nak masuk list ni tahun depan

Kakzakie Purvit said...

Tahniah buat mereka semua:)

Qaseh Vee said...

mrk mmg peramah dik non ... hehehee

Mummy Julia said...

Tahniah semua.. !

Farrah MF said...

Kulihat namaku terselit di situ hihihi

el said...

x sabar x sabar nak dpt adiah dr miss nina

el said...

ni sure dpt adiah dr Hatyai kan huhu haha

el said...

x sabar jugak nak bergambar time dpt adiah tu nanti
wakakakaka

AkuSeorangTraveler said...

waa kalau rajin komen sini ada hadiah ek :) baguih2! :D

tiga lalat said...

tahniahnyer uoolss., ;p

Zie Has said...

eh tak sangka teratas sekali ;) ... tq nina. tq sebab rajin booomm my blog :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com