24 February 2016

ESCAPE Penang - Harga Tiket (Part 1)


Salam Readers..


ESCAPE Penang | ESCAPE ADVENTURE Penang | ESCAPE Penang Time to Play | Bersambung semula kisah ESCAPE. Nina nak kongsi harga tiket beli secara walk in dan online. Seeloknya sebelum ke sana, beli online untuk dapat lebih diskaun dari walk in. 



HARGA TIKET SECARA 'WALK IN'

Harga tiket ESCAPE secara 'walk in'


HARGA TIKET DAN CARA MEMBELI TIKET SECARA ONLINE



Kalau nak murah jika datang dengan family atau kengkawan disarankan beli secara online lebih jimat dalam 10% - 50% . Banyakkan? Tempahan melalui online boleh dibuat dalam tempoh setahun sebelum tarikh yang kita nak pergi. 



Untuk tempahan klik sini Online Tiket Escape



STEP 1


Pilih Kategori


STEP 2

Pilih Adventureplay Day Ticket (3 pilihan)

STEP 3

Pilih tarik dan berapa orang  


Jika ingin dapatkan diskaun 50% seperti dalam gambar, mestilah tempah 3 bulan sebelum tarikh yang ingin kunjungi. Beli sekarang jommm.. Hehe


Jika tersalah pilih tarikh atau ingin menukar tarikh kunjungan boleh tukarkan dengan klik sini CHANGE VISIT DATE dan pilih tarikh yang baru :) 



Tukar tarikh baru 

 *Tiket boleh ditukar tarikh tetapi akan dikenakan caj sebanyak RM5.30 bagi setiap tiket




HARGA TIKET ADVENTUREPLAY & BASE CAMP SECARA ONLINE




Bagi yang tak puas bermain di ESCAPE adventureplay, anda boleh membeli tiket Adventureplay & Base Camp Combo. Pilih pakej 2 hari atau 3 hari boleh bermain, bermalam, bercamping sambil BBQ di Base Camp. Untuk pakej 2 HARI dan 3 HARI boleh klik sini COMBO PACKAGE








Harga tiket bagi Pakej 2 Hari untuk seorang dewasa antara RM186.50 - RM303.05 termasuk 6% GST. Bagi Pakej 3 Hari pula antara RM331.50 - RM535.55 termasuk 6% GST. Harga minimum akan diterima jika menempah melebihi 3 bulan dari tarikh tempahan dibuat. Khemah juga boleh menampung 5-8 orang bagi setiap plot khemah. 





BAS PERCUMA KE ESCAPE








Bas PERCUMA untuk ke ESCAPE dengan menaiki bas Rapid Penang bernombor 101 atau 102 dari 9:00 pagi - 6:00 petang selang 10 minit. Bayar dulu kemudian tebus tembang di pintu masuk ESCAPE. Usaha ini merupakan Inisiatif Hijau bersama ESCAPE dan RAPID Pulau Pinang



WAKTU URUSAN



ESCAPE Adventureplay

828 Jalan Teluk Bahang
11050 Penang, Malaysia

Tel : +604 881 1106
Fax : +604 881 3106

Email : info@escape.my
Website : escape.my
FB : escape.my

Operating Hours : Selasa - Ahad (Isnin Tutup) 9.00 pagi - 6.00 petang


Info dan gambar dari ESCAPE.my . Nanti bakal menyusul Part 2 Time to Play !


11 comments:

Murni Alysa said...

jom booking tiket untuk hujung tahun ni plok..

Cik Ash said...

wewit comel blog nina

cikpinz said...

jom pi lagi...

Nurul Shahira said...

Uih, bestnya ESCAPE. Rasanya kalau datang in 1 group tak cukup 3 hari tu, hehe

Anonymous said...

nak tanya sis sikit. price kalau p group akan dapat murah lagi or sama je???

Pha Is said...

pergh.. boleh tahan harga...

Kira Sakura said...

Kann beli online memang jimat berbaloiiii

izzeyda said...

Jom beramai-ramai kita serbu lagi ESCAPE..

Amanina Mads said...

Anony : Ya dik akan dpt murah kalau book 3 bulan dr tarikh nk pegi

Zie Has said...

agak mahal harga tiket ... tapi kalau beli online, berbaloi sangat lah kan :)

Zie Has said...

paling berbaloi kalau beli passport tahunan kot ... untuk yang suka sangat aktiviti lasak macam ni kan :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com