26 February 2016

ESCAPE Penang - Permainan (Part 2)


Salam Readers..


ESCAPE Penang | ESCAPE ADVENTURE Penang | ESCAPE Penang Time to Play | Meh nak sambung pengembaraan di ESCAPE yang menyediakan banyak permainan buat korang. Istimewanya tempat ni mengamalkan konsep 100% permainan alam sekitar yang mencabar. Bermain dalam persekitaran alam semula jadi seperti suasana di kampung. Cool !


Mesti readers nak tau permainan apa yang ada dalam ESCAPE ni. Ofcos lah rasa nak main kesemua permainan yang ada. Serius korang takkan puas bermain. Permainan mengikut peringkat umur. Meh tengok game apa yang ada, sebelum tu tengok dulu video ini :)







1. MONKEY BUSINESS 






2. GECKO TOWER (8 JENIS) 






3. KITE FLYER







4. BALANCE BEAM



5. GO APE





6. JUNGLE SWINGER






7. COCO CLIMB





8. FLYING LEMUR




9. GO BANANAS




10. JUMPIN JACK




11. TUBBY RACER




12. FOXY BURROW





13. ATAN'S LEAP




14. AEROBAT





15. A-MAZE





16. DISCOVERY DIG





17. DUNK TANK





PERMAINAN UNTUK KANAK-KANAK





18. MONKEY SCHOOL




19. TARZAN'S ROPE




20. ZOOM BUG





21. FACE / TATTOO





22. PLAYROOM KIDS






SAFETY EQUIPMENT 


Peralatan keselamatan di ESCAPE 



PERATURAN ESCAPE PARK



Peraturan ESCAPE DO & DON'T


8 comments:

Siti Nurzafirah said...

Tu dia.. tak payah tengok laman sesawang Escape.. semua ada disini.. hehe

Murni Alysa said...

Banyak permainan.. Pilih jer

Kira Sakura said...

Yang pasti nanti bila dah sihat2 nak repeat lagi!!!

Shahida Dzulkafli said...

Pergh!! Dasyat-dasyat aktiviti dia..
bilalah nak hilang gayat..
Nengok je lah jawabnya..

Zie Has said...

wahhh menarik sangat ... banyak aktiviti kat sini

Zie Has said...

best lah play room untuk anak kecil pun ada ... yang tak best ibunya yang kena jaga ;)

Zie Has said...

aktiviti untuk anak-anak pun banyak ... kalau la dekat kl, boleh gak nak gi :)

izzeyda said...

banyak sungguh permainan, tak sempat nak main semua..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com