25 February 2016

Hot Wheels Spin Storm Track


Salam Readers..


Hot Wheels Track benda wajib kalau nak main bersama kereta Hot Wheels, bila jarang menyoping di E-Store company maka akan borong sampai habis limit baru puas hati. Hehe.. Harini aku dan Nad berjaya cekau 2 track ni. Bayangkan nak dapat set track macam ni kat mall sangat lah mahal. Ratusan juga harganya. Ingat mak budak besar macam ni tak main hot wheels? Hobi di masa kecil kembali lagi. 



Hot Wheels Spin Storm Track (Nad)

Hot Wheels Super Score Speedway (me)

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

fuh.. best dpt ni.

Murni Alysa said...

Danish dah ada spin storm..tq auntie nina bg kereta hotwheels nyk2

izzeyda said...

Wah Nina.. nak satu.. hehehe..

izzeyda said...

Nina, bila nak ushar track untuk Eyda?

Zie Has said...

isk isk nina pun beli mainan lagi ker? ;)

Zie Has said...

hot wheels ni memang mahal ... tak pernah beli sekali pun :p

izzeyda said...

nak ttrack tu satu.. hehehe..

Kira Sakura said...

Uwais xkenan sgt keta2 ni dia berkenan truck besar2 jd mcm lori, jentera

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com