9 February 2016

Makan Nasi Minyak @ Tikam Batu, Sungai Petani

Salam Readers..

Ternak lemak lagi dengan nasi minyak, banyak sungguh orang kahwin awal tahun 2016 ni. Itu tak kira yang tak dapat hadir. Tahniah buat 2 pengantin memerangkap ofismate sorang lagi lain department. Kenduri Hanis tak dapat hadir sebab ke Thai dan balik dari trip, keesokkan harininya pula kenduri Hanim.



Sweetnya selepas majlis nikah 8 Februari. Ikhsan FB


Buat Hanis, tahniah dah jadi isteri orang. Bercinta sejak dari SMT Langkawi selama 8 tahun. Lamakan? Walaupun tak dapat pi kenduri tapi sempat juga malam sebelum bertolak singgah rumah bagi hadiah di Padang Menora, Tasek Gelugor. Semoga berjaya di tempat baru. Dapat juga kenal setahun 9 bulan dan tak sangka dia 1 sekolah dengan ex. Rezeki lepas kahwin dapat kerja di Alor Star. 



Baju ala mermaid barbie. Alooo comel


Hanis Aqilah Ahmad & Mohd Nadzrin Jasni
7 Februari 2016


Kenduri kedua di Tikam Batu, Sungai Petani. Walaupun dah pernah beraya di rumah pengantin tapi sesat sampai ke Pantai Merdeka. Cik Nina kalau drive main agak-agak mesti ke laut. Akhirnya kahwin juga buat pasangan PJJ ni. Antara Kedah - Selangor. Lewat sampai lepas pengantin tengah habis makan dan sibuk photoshoot dalam bilik. Kena tunggu turn nak selfie. Habis dah pakat-pakat kahwin. 



D.I.Y Photobooth dari adik pengantin. Nice kan

Awek baru vs awek lama.. Napis tengah makan kita selfie

Marilah pulang perut pun dah kenyang, ada event blogger di Kulim pula



Shahnim Shahidan & Muhamad Fakhrurrazi Hj. Leman
8 Februari 2016


3 comments:

Siti Nurzafirah said...

ohhh.. yang ni lah yang hari tu..

cantik gambar kat guar petai tu... baju pun cantik.. pengantin pun cantik...

Murni Alysa said...

mau tak gemuk..lps makan nasi minyak makan CKT pulak..tapi takpe 'rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari'

Zie Has said...

sweetnya pengantin ... congrats buat diorang :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com