29 February 2016

Selamat Tinggal Blog Purple


Salam Readers..

Tahun 2016 decided nak tukar design blog purple ni. Dah 2 tahun rupanya sejak blog bertukar pada 1 April 2014 dengan menggunakan khidmat Jiakreatif. Sangat puas hati hasilnya dan tahun ni nak ubah angin pula. First time guna khidmat Azhafizah. Hehe.. Designer blog SiHatiMerahJambu :)


Selamat tinggal bloggie 2014


Tengah sketch untuk mudahkan kerja-kerja Fiza. Tak sabar nak tengok hasilnya. Sesiapa yang berminat boleh contact Fiza dan Jia. Pilih mana satu berkenan di hati. Kedua-duanya ada citarasa tersendiri..


9 comments:

Scdha Sein (SS) said...

Cun!

Nurul Shahira said...

Aah, perasan dah design baru blog ni =)

Siti Nurzafirah said...

Aik ! nak tukar lagi ka Nina?

Zie Has said...

simpan buat kenangan header lama kan :)

Zie Has said...

wahhh siap upah designer lagi ... memang cantik :)

Zie Has said...

design sekarang lebih matang ... seiring usia kannn :)

izzeyda said...

kedua2nya menarik.. tapi yang baru nih nampak lebih dewasa..

Farrah MF said...

Cantiklah rupa blog baru, Nina :)

Kira Sakura said...

Biasanya design sendiri je blog. Sebab suka yang plain je. Tp memang basic sgt lah cerita dia. Tp tgk yang designer buat memang cairrrr hati hahahaha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com