11 March 2016

Magnum Black Espresso Dan Magnum Classic


Salam Readers..


Magnum Black Espresso Dan Magnum Classic | Minggu lepas try makan 'Magnum Almond' dan memang sedap ! Rasa macam nak buat stok aiskrim Magnum dalam freeze. Hehe.. Kalau mengidam sila terjah 7E. Ditambah cuaca yang panas asyik nak makan benda sejuk je.



Magnum Black Espresso dan Magnum Classic


Kesemua Magnum made with Belgian Chocolate. Wahhh saya suka saya suka.. Magnum Classic rasanya hanya coklat asli dan dah selalu makan tapi Magnum Black Espresso pertama kali cuba. Buat penggemar kopi wajib cuba tau. Rasa Espressonya tak terlalu kuat macam minum kopi Espresso. Rasa kopi tak terlalu kuat.



Boleh pilih Magnum kegemaran korang

Black Espresso di sebelah kanan? Nampak warna kopi sikit


Conclusionnya, Magnum Black Espresso ni sesuai juga untuk golongan yang tak berapa cinta dengan kopi. For me 40/60 lah sebab kopi Starbucks memang layan. Well, try it. 


15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sekali mkn dua ka? hihi

Zie Has said...

hai nina ... datang nak bommm sini ni :)

Zie Has said...

yang classic dah pernah cuba ... yang black espresso belum lagi :)

Zie Has said...

teringin nak cuba magnum pink tu :)

Zie Has said...

cop!!! blog dah berwajah baru, simple n nice ... header pun dah matang seiring usia gitew ;)

izzeyda said...

wow makan aiskrim magnum tuh.. apapun aiskrim magnum memang sedap..

Nick Nashram said...

feveret ni..balik keje mesti beli dua..
makan satu n satu lagi simpan dlm peti rumah..hehe

Aqilah Azmi said...

qila suka magnum almond. sorry :p hihihih

Siti Yang Menaip said...

ritu baru dapat jumpa yang pink.. yang itam ni x rasa lagi..

Siti Yang Menaip said...

lama tak singgah sini.. layout baru *thumbs up* cantik cantik..

Kira Sakura said...

Adoiiiiii ni yang tetiba nak terjah 7e bawaj tu jugak ni. Td tengok orang pos aiskrim block tu pun teringin. Nk pulak musim panas berdengung

LYAfrina said...

dah lama x mkn aiskrim magnum ni...
lg pom lya mmg krg suka mkn aiskrim..

Siqah Hussin said...

magnum classic, almond, and white almond sentiasa menjadi pilihan. black expresso dan magnum pink tak pernah cuba lagi. Macam menarik je black expresso untuk pengemar kopi macam siqah :)

Nurul Shahira said...

Tinggal Magnum black espresso je belum try. Yang lain dah. Tapi paling feveret adalah Magnum Almond. Peh. Hari tu beli sekotak, 2 hari je lesap.

dear anies said...

x igt...da try ke blom ;-)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com