17 March 2016

Shaklee Herb Lax


Salam Readers..


SHAKLEE Herb Lax review | Shaklee Herb Lax ni dah dekat setahun makan. Makan sesuka hati je tapi tetap maintain 'pelaburan' tu. Selalunya makan bila perlu, sebiji untuk 3x seminggu sebab tu lambat habis. Hehe.. Tak perlu susah-susah nak cari buah. Beri-beri pun senang lepas makan Herb Lax. Dalam umur nak masuk 62 tahun ni jangan malas jaga kesihatan, pemakanan, gaya hidup.



SHAKLEE Herb Lax - RM 52.50 


Shaklee Herb Lax ada 9 herba semulajadi yang berfungsi untuk proses detox (pembersihan) secara lembut dan tidak menyakitkan serta terbukti selamat. Sebabnya dah malas nak buat air detox yang pahit di sebabkan lemon. Apatah lagi ofismate rajin buat air detox tapi takda perubahan pun di badan. 


Shaklee Herb Lax tablet


Apa yang best pasal Herb Lax ni :


  • Membantu proses membersihkan najis yang tersekat
  • Dapat kempiskan perut
  • Memejalkan bahagian perut (bina otot)
  • Membantu masalah sembelit
  • Meransang usus untuk cepatkan proses pembersihan najis dan toksik dalam tubuh terutama yang dah tersimpan lama.  


Sangat sesuai untuk orang dewasa yang utamakan kesihatan. Untuk pertama kali makan mungkin akan kena cirit birit. Itu normal badan nak sesuaikan dengan supplement yang kita ambil. Takda nak bodek shaklee free kat dealer tau bila buat entry ni. Hehehe



6 comments:

Cik Ash said...

Memang menjadi herb lax

izzeyda said...

ak pernah try pun.. selalunya tak bermasalah sangat bab membuang tuh.. hampir setiap pagi mesti membuang..

Siti Yang Menaip said...

regular throw bestla.. ehehe.. kalo x dok trsimpan je kan =P

Cik Ash said...

kak ekin aritu mkn ni dah habis stock tak beli lagi harapkan alfafa saja

el said...

nak try lah nti

dear anies said...

bleh kurus ni ;-)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com