28 March 2016

Tambah Lemak @ Manhattan Fish Market, Sunway Carnival Mall


Salam Readers..


Tambah Lemak Di Manhattan Fish Market | One of my favourite restaurant, makanan dalam portion yang besar dan mengenyangkan. Selepas habis tengok wayang 'Allegiant' kami dah plan nak makan menu baru Pizza Hut tapi bila sampai depan resto, budak pelayan cakap 'maaf doh habis' . Still lagi blur-blur doh apa yang habis, rupanya doh pizza. Hahaha.. Agak kelakar first time nak makan pizza doh habis. Alahai kempunan tau..



Dating berdua lagi di Manhattan Fish Market


Memula tu nak makan menu yang bercheese tapi teringat tak nak gemok. Hahaha.. Dah memang jenis makan banyak tapi tak gemok. Tak sedar diri Nina ni. Lepas tu order menu baru. Korang patut try ! Sampai sekarang tak boleh move on dengan air Melon Breeze. Nak try makan boleh tengok menu dan harga di sini 'Manhattan Fish Market Menu' :)



Manhattan Fish Market memang buat orang terliur


Untuk Sha dia pilih Spaghetti in the Sea - RM 24.27 (inc gst)
Fizzie Float - RM 8.37 (inc gst : boleh topup) 



Menu baru Fishy Chicky Bang Bang dan Melon Breeze 


Nina pilih Fishy Chicky Bang Bang
cheddar cheese + dory fillet with fried spagetti (dalam ikan dory tu ada isi ayam juga)

Melon Breeze
spring mocktail with citrusy strawberry, watermelon & lemon



Kalau bab selfie mesti nak pelik. Masa untuk makan



MENU :

Fishy Chicky Bang Bang - 20.90
Melon Breeze - 9.50

Subtotal : RM 30.40
10% Serv Charge : RM 3.04
GST 6% : RM 2.00

TOTAL : RM 35.44
*makan sorang




Habis ternak lemak, sebelum balik singgah Sam's Groceria. Nak pujuk orang merajuk seminggu punya pasal sanggup beli. Haih.. Kekadang kena buat romantik juga. Nasib lah cik abam janji awek pujuk kan kan.. Ferroro pun dah mahal. Nangis tengok harga, duduk Langkawi best kan? 



Candid okay, tak perasan pun. Muka tu sebab tengok harga kot

Ferrero Rocher 200 gram - RM 26

5 comments:

alia farhan Said said...

Bestnya ferero rocher tu

♥TheOnlyFarah♥ said...

Wowww nampak sedap la menu nina..menu baru ek.. ok nanti nak pi try..=D

izzeyda said...

tak apa lah nina, asalkan dapat pujuk kesayangan..

Kira Sakura said...

tak pernah makan sana pasal takut terover bajet nanti kihkihkih

dear anies said...

lamanya x mkn kt MFM

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com