20 March 2016

Tutorial Shawl Gaya Uqasha Senrose


Salam Readers..


Tutorial Shawl Gaya Uqasha Senrose, Tutorial Shawl Uqasha Senrose | Gaya Shawl Uqasha Senrose | Banyak carian pasal cara pakai tudung Uqasha Senrose dalam Nuff. So harini nak share sikit cara macam mana nak pakai. Kalau nak beli shawl keluaran Uqasha pon boleh. Harga affordable. Boleh juga tengok sini 'Tutorial Tudung Ruffle' . Meh tengok cara pakai tudung artis yang trending kini dan drama lakonannya Tundukkan Playboy Itu, kalau siapa layan mesti tau banyak stail shawl Nurin kan :)



Tutorial Shawl Gaya Uqasha Senrose


#1



#2



#3




#4

Simple tutorial shawl by Shana Ramli @ YouTube


#5

Tutorial shawl Uqasha Senrose by Ain @ YouTube


10 comments:

Siqah Hussin said...

terbelit-belit rasa shawl saya nanti. hihi. Sekarang, macam-mana fesyen tudung ada. Dan saya masih kekal dengan chiffon :)

Siti Nurzafirah said...

alamak.. nanti nina tolong demo... heee

izzeyda said...

ahh malas nak belit2.. sekejap jer zaman pakai shawl, lepas tu kembali ke tudung bawal..

Siti Yang Menaip said...

halamak.. i tau belit2 biasa je.. takot plak tngk yang cantik2 ni..
takot tersalah belit..

Cik Ash said...

lama dah tak asah skil nak pakai terbelit2 ni sejak nikah.. masa keje dulu2 rajin benar dngn tutorial bagai

el said...

yg last tu baru nak try hehe

Murni Alysa said...

akak dah simpan beratus2 tutorial..tapi satu pon blom try..acaner tu??

Cik Ash said...

terbelit2 kepala tengok tutor ni hahahhaha...

Ikaaa said...

Alaaa saya nak tuto yg uqasha buat mukaaa atas sekali tuu

dear anies said...

kalu sy pakai, terbelit batang leher hehehehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com