4 April 2016

Maybelline Volume Express Hyper Curl Mascara


Salam Readers..


Review Maybelline Volume Express Hyper Curl Mascara Waterproof (Brown) | Kali ni nak buat review mascara dari Maybelline yang baru di beli bulan ini, dan hari-hari pakai ke office. Saja pakai bila jumpa bf nak kejip-kejip mata. Memang gatai sungguh. First time pakai mascara dari Maybelline ni dan ofcos nak tengok bulu mata panjang ke tak. Mari kita saksikan gambar model tak laku. Jadilah untuk blog sendiri. Hehe...

 
Dah lentik boleh buat kerja. Yeayy

Maybelline Volume Express Hyper Curl Mascara RM 20.57


Sesape yang rasa bulu mata jenis nipis dan kontot dan tak lebat pemakaian maskara dapat membantu. Kalau yang lentik dan lebat boleh juga pakai jadi tak perlu pakai bulu mata pelesu. Tak sanggup nak pakai. Jarang dah nampak pengantin sekarang yang tak pakai bulu mata, semuanya pakai. Best sangat ke? Hanya orang yang suka pakai tahu jawapannya.



Tak melekit dan senang untuk sapu

Berus yang digunakan untuk memberus bulu mata. Okey


Kite tak mampu nak beli maskara mahal-mahal tapi untuk bajet sendiri, rasa ini maskara paling best oleh Maybelline. Kalau tak best tak ada lah kehabisan stok di Watson or Guardian. Maskara Maybellie jenis waterproof, senang dicuci dengan make up remover. Bila pakai Maybelline, semua effectnya dapat bertahan berjam-jam sehingga kita remove guna remover dan sangat waterproof.. Menangis macam mana pun, kalau terkena air hujan, mandi tetap takkan tanggal atau comot. Terbaikk !!



Sapu berus tu sampai kena lentik, jangan sampai terkena kelopak mata

Tadaaaaa nampak tak dah lentik

Bulu mata nampak lentik dan panjang, tak perlu pengepit


Effect melebatkan bulu mata
7/10

Effect memanjangkan bulu mata
6/10

Effect melentikkan bulu mata
8/10

Senang dicuci
5/10

Tahan lama
10/10


7 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Alahai.. Lama dah x pakai bermaskara..

Farrah MF said...

Wah, bak sini nak calit sikit! ;)

♥TheOnlyFarah♥ said...

suka jugak mascara brand maybelline ni.. tapi paling tak suka part nak tanggal.. renyahh sikit..

izzeyda said...

bab pakai maskara memang fail.. kalau pakai, mula laa nak berair mata bagai.. pakai masa nak kawin dulu jer..

Kira Sakura said...

masa kerja tesco dlu selalu la beli barang mekap ni. sebab kena grooming kan. sekarang dah tahap pemalas dah nak bermekap mekap ni ihihhii

Cik Ash said...

Dulu masa keje pakai gak maskara loni dah jadi surirumah ni dah tak ingat nak pakainya

dear anies said...

KEMAIN LENTIK NYER ;-)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com