21 April 2016

Pizza Hut Big Double Box 2 Regular Pizzas !


Salam Readers..


Dah order Pizza Hut Big Double Box 2 Regular Pizzas set? Kalau belum cuba la, dengan 2 regular pizza percuma 2 sup cendawan hanya RM 36 saja. Sesuai untuk 4 orang makan tapi tuan badan makan sorang je. Haha.. Sila percaya, bila 'home alone' ni harus lah cari makan sendiri tambah pulak time balik kerja. Perut dok berdangdut sepanjang jalan. Selera makan makin menjadi-jadi, tak kisah lah hati senang atau tak. Bagus Nina, kerja makan tapi badan tak gemok. Itulah ayat-ayat yang selalu dengar.


Big Double Box dah bertukar harga ke RM 36

Jemput makan. Sekali sekala kalau hari-hari papa kedana


Sekarang Pizza Hut dah boleh delivery, call je nanti terus hantar ofis atau rumah. Tak payah makan di restoran. Tak payah susah-susah beratur, dan tak nak kes doh habis berlaku lagi. Cukup sekali. Kelakar pun ada. Pizza Hut Delivery tak kenakan delivery charge macam McD tau. 


Regular Pan Pizza baru Super Supreme

Regular Pan Pizza Chicken Supreme


TOTAL

2 Regular Pan Pizza
2 Mushroom Soup 

only RM 36.00

 

7 comments:

el said...

smlm baru g beli pizza tesco RM8
dah budak2 kemaruk nk mkn..tu je mampu hahaha

Qaseh Vee said...

bahan- bahan kat atas piza tu byk sungguh . puashati lah kan ...

Qaseh Vee said...

banyak sungguh bhn2 kat atas piza tu kan ... puas hati

Nabila Syifa said...

terliur lak

Kira Sakura said...

sekali sekala boleh la layan. berkala kala pitam mak jemah hahahaha. tapi kira lagi suka dominos punya kerak. tak tebal sangat

Cik Ash said...

Tu la nina makan banyak badan tak naik ok la kak ekin

dear anies said...

bla nk belanja piza ni? ;-)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com