6 May 2016

New X Treme Pizza Hut's Delight Meal


Salam Readers..


New X Treme Pizza Hut's | Ternak lemak di Pizza Hut lagi. Terima kasih officemate sudi belanja. Lama tak lunch date dengan dorang ni sejak farewell intern nak balik Adelaide dua tahun lepas. Haa lama kan? Meh ajak family or kengkawan ternak lemak sebab Pizza Hut ada promo untuk filem X-Men Apocalypse ! Cepat selagi masih ada, nanti dah habis promotion melepas nak makan.


New X Treme Pizza Hut's Delight Meal

Nampak tak bentuk X? Haaa ioullss suka sebab ada cheese bergetah dalam tu


Delight Meal ini boleh makan untuk 4 orang dengan set meal yang besar dan kalau makan berdua rasanya tak habis kot. Hee.. Sambil makan boleh juga join peraduan ke Gold Goast untuk 2 orang. Apa tunggu lagi serbu Pizza Hut terdekat. 1 je yang tak best ialah Nacho's, agak tak ranggup dan rasa tepung je kot yang lain semua ok dari segi ais lemon tea, mushroom soup dan garlic bread. Boleh tengok menu yang baru di sini "Pizza Hut Promo Menu"  


Tak dinafikan suka lepak dengan team Tooling Engineering ni

Keranggupan kerak pizza tak tergambar dengan kata-kata. Haha


8 comments:

Pha Is said...

macam lain je kaler dalam poster dengan kaler yg betul.. hehehe
eh, dah tukar url.. apa jadi dengan sukasamnko...?

el said...

npk keceriaan anda disitu kbai

Farrouq Baharudin said...

As salam Cik Nina..Cer nnti bukak ymail..sy ade email pasal hotwheels :)

Farrouq Baharudin said...

Nanti cek email Cik Nina k :)

Siti Nurzafirah said...

Lapaq teroih tengok pizza ni

Cik Ash said...

Nanti ajak abg g makan la tapi aduhh kalau mak mentua xikut kita tak sampai hati nak makan

dear anies said...

sodap nyerrr alahaiiii

izzeyda said...

tapi mahal skit laa dengan set yang utk 2 orang yang biasa tu..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com