25 May 2016

Souvenir Dari Jakarta, Indonesia


Salam Readers..


Souvenir yang tak dijangka sebenarnya sebab kami bertiga travel lain negara, flight pun tak sama tapi ingat juga nak beli something. Kalau hati teringat mesti nak je belikan untuk kengkawan baik. Keychain dan T-Shirt ni diberi oleh 2 orang officemate. Orang Medan tapi baru dapat cuti nak makan angin di Jakarta. Yelah pulau Sumatera dan Jawa kan jauh tu. Nina pun ada tergerak hati nak beli Fridge Magnet lebih. Fuhh nasib ada..

 
Baju dari Meliana Modesta Naibaho

Keychain dari Winda Natalia Sitepoe . Baru tau tarikh kemerdekaan Indonesia . Dah 50 tahun merdeka ye



Terima kasih ya mbak Meliana dan Winda. Entah bila boleh cuti-cuti di Jakarta kan. Hehe.. kena gigih simpan duit macam ni. Dorang kerja keras di usia muda cari duit untuk hantar kat family, hidup di Malaysia, pi travel lagi. Haa.. Belajar ikut cara cewek 2 orang ni survive tau. Berkesan juga deh. 


6 comments:

Azlan Strider said...

cantik baju starbuck tu...kena plak ngan kalernya...

Regards,
-Strider-

Farrah MF said...

Wahhh, baju pink! Cantekkkk!

dear anies said...

best tuuuuu

izzeyda said...

pinknya t shirt.. hehehe..

el said...

wahh cantik baju pink tu

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. bestnya dapat hadiah dari jakarta..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com