10 June 2016

Birthday Giveaway By Izzeyda


Salam Readers..


http://izzeyda.blogspot.com/2016/06/birthday-giveaway-by-izzeyda.html
Klik banner untuk join


Lamanya tak join GA mana-mana blog. Ok sebelum terlewat nak join GA Eyda sempena birthdaynya. Meh join kot-kot dapat duit raya. Hehe.. Ni antara soalan-soalan :


SOALAN TAMBAHAN 


1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016?
Sweet 35 !

2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun)
Jun 2010

3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda
Selamat Hari Lahir Eyda !! Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, berjaya dalam karier, berbahagia bersama yang tersayang dan hidup dalam keberkatan di dunia, akhirat olehNYA. Semoga menjadi hamba yang solehah. In Shaa Allah, Aminn..


SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ


Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ

11 comments:

Cik Ash said...

good luck nina

Farrah MF said...

Nina dear, terlebih satu tu umur Eyda.
All the best untuk GA ni :)

Siti Nurzafirah said...

Good luck nina ~~~

Nurina Izzati said...

goodluck!
jemput join GA
http://www.nurinaizzati.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

Mummy Julia said...

Gud Luck Nina.. chaiyok2!

Shahida Dzulkafli said...

All the best nina..

Aisya 사구라 said...

Hihi gudluckk

el said...

gud luck

dear anies said...

good luckkk

mama 3farhanah said...

All the best n gud luck 😊😊
Singgah sini dari segmen yang sama.

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com