24 June 2016

Siapa Ellie Field? Model Kanak-Kanak


Salam Readers..


Siapa tu Ellie Field? Model kanak-kanak yang memperagakan koleksi baju raya Minaz. Buat peminat fesyen mesti kenal dan meminati model kanak-kanak ini. Ava dan Ellie Field, adik beradik yang aktif dalam modelling sejak kecil. Buat ibu-ibu mengandung elok tengok muka Ellie hari-hari. Memang comel ! Mana tau anak nanti iras-iras budak ni. Hahaha



Ellie Field model Minaz



Ellie Field, model kanak-kanak kelahiran Seoul Korea. Kacukan Amerika dan Korea. Berumur 6 tahun dan fasih berbahasa English dan Korea. Tengok budak ni cakap pon alahai dah melting. Comel dan besar mesti cantik. Minaz tahun ni banyak ambil model international peragakan baju raya 2016. Dah lama tengok Ellie Field dari usia 4 tahun. Nak tengok gambar-gambar Ellie boleh follow IG "Ava.Ellie.Field" atau terjah butik Minaz utnuk shopping baju raya !



Comelnya Ellie pakai baju kurung

Muka Ellie Field di Minaz Eid 2016 Catalog


7 comments:

Farrah MF said...

Alahai,...comel, cantik, cute, sweet,...

gadisBunga™ said...

comel sangatlah dia sampai rasa nak mengandung pulak! heheh~

dear anies said...

kalu dah mix mmg kompem cantikkkk

Shahida Dzulkafli said...

Alahai!!! Comel sangat nie...
Cubit pipi sikit..

LYAfrina said...

alahai..comey sgt...korea+mat salleh...

Siti Nurzafirah said...

comelnya adik ni.. alahaiiii.. nak anak pempuan jugak... *tetiba*

nana liena said...

kalau dah kacuk,mmg kejadiannya subnallah cantik..!

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com