29 July 2016

Althea Turns 1!! Happy Birthday Althea


Salam Readers..



HAPPY BIRTHDAY ALTHEA | ALTHEA TURNS 1 !!
🎁🎂🎈🎉🎊 


Althea Turns 1, Happy Birthday Althea | Althea Korea | Yabedabeduuuuu wewit buat kaki shopping online especially kaki make up mesti tau Althea ni. Barang-barang make up dari Korea. Althea ni website online yang jual barangan make up dan penjagaan diri, kesemua barang akan di pos direct dari Korea. 20 Julai 2016 lepas, genap setahun usia Althea. Sama bulan dengan birthday Nina. Hihi



Jom terjah website Althea Korea klik sini "http://my.althea.kr/"




Topi Birthday Althea design ikut kreativiti sendiri

Althea Turns 1 !! Happy Birthday



Yang best dengan website Korea ni, barangan yang dijual sangat berpatutan harganya kalau dibeli ketika promotion. Boleh bandingkan harga di Watson dan Guardian jauh lebih mahal. Serius! Apa tunggu lagi terjah Althea ya, macam-macam ada. Memang rambang mata sebab tak tau nak pilih yang mana.




Diterbangkan dari Korea



Seronoknya bila tengok parcel PINK dan sampai cepat dalam masa 3 hari. Wooow! Happynya rasa macam ada orang bagi hadiah siap topi dan belon. Thank you Althea for this lovely beauty goodies! Rasa macam dapat birthday pulak. Kesemuanya pink. Aww sweet sangat tengok barang dalam kotak 😘😚



Seronok selfie dengan goodies dan props dari Althea ni. Comel sangat !



Meh tengok hasil tangkapan Nina di Korea . Hahaha.. Ayat tak boleh tahan. Kesemua barang sampai dengan selamat, kemas dan elok je dalam bubble wrap. Bukak terus nampak belon apa lagi tiup jelah. Dalam hati mula lah rasa sayang nak guna tapi kan kan semua bau wangi. 



Kemaskan bungkusan barang-barang Althea ni

Produk dari Althea yang sempat grab



1. Skin Food Black Sugar Mask
2. The Face Shop Bright Cleansing Foam
3. (Foam Party Collection) It's My Lip & Eye Make Up Remover & It's My Highlighter Brush








Nanti Nina review one by one ok.. Jangan tunggu lama-lama tau, nanti habis la goodies tu. Sempena dengan ulangtahun Althea yang berlangsung dari 20 - 31 Julai 2016 ini, korang berpeluang untuk dapat Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit. For order placed on 20/7 onwards. Free goodies for first 1,500 shoppers! While stocks last. Banyak lagi hadiah menarik tapi tarikh tutup dah nak habis. Kita pon tak join.. Hehe




8 comments:

Khayla Adelea said...

Pink! Shomel!

Cik Ash said...

syok dapat barang free... kak ekin tk sempat tebus waktu tak berapa sihat...

dear anies said...

org pompuan part2 gini mmg selalu cair hahaha

alia farhan Said said...

Wewitttt....best kan brg2 althea ni

Siqah Hussin said...

Okay. Boleh cuba tengok althea pulak =D

LYAfrina said...

comeynya gift tu

izzeyda said...

sesuai untuk yang suka barang makeup..

zai zamree said...

syoknya dpt brg2 cmni

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com