4 July 2016

Berbuka Puasa Dan Genap 26 @ Archik Shisha


Salam Readers..


Berbuka Puasa di Archik Shisha, Bukit Mertajam | Plan nak berbuka dengan gadis dan bini orang akhirnya berjalan lancar walaupun dalam hati masing-masing hampa sebab cafe yang kami nak makan tu cuti raya awal pulak. Nasib baik Lokman, anak sedara bagi tau tengahari sempat nak cari kedai lain. Last-last makan di Archik Shisha, habis tengok wayang terus ke kedai.



Sedap juga sos Chicken Chop Archik Shisha ni. Licinnn



Not bad kedai ni cuma opsyen food untuk makan malam kat sini memang limited. Nak oder nasi pun tak jadi so masing-masing berbuka dengan chicken chop 🍴🍖🍗 Kerlass kau, kesian dekat adik sedara sebab dah berbuka pun makanan tak sampai lagi. Sob.. Sob. Jenuh tahan lapaq. Memandangkan adik baru balik dari Perthlis, dia offer nak belikan kek. Bagi tau sesiap beli kecik sebab bila perut dah heavy mesti tak makan kek.




Muka kembang birthday girl ni

Tapau balik makan kat rumah. Hehe



Tak nak jadi kes macam tahun lepas kek sebiji pun tak makan habis. Nasib dibelinya 2 slice kek Secret Recipe. Fuhh lap peluh jantan. Buat kaki lepak mesti pilih Al-Arjan Shisha, Seberang Jaya lagi best sambil layan bole (kawan lelaki suka situ), berdekatan Tapak Expo dari kedai Archik Shisha. Apapun hari ini dah genap 26 tahun 😍😋🎁🎂🎈🎉🎊




Thanks GSC


 Archik Shisha

Lorong Perda Selatan 1,
Bandar Perda,
14000 Bukit Mertajam,
Pulau Pinang 


 

5 comments:

dear anies said...

sedap nyerrrr....

dkt ngan JJ perda ke ni?

HAPPY BELATED BIRTHDAY naaa... kalu nk hadiah tggu p krabi nnt hahahahahahaha

Pha Is said...

hepy belated besday..

el said...

Sedap nampak
ooo HB nina

Cik Ash said...

sedap nampak makanan tu nina

izzeyda said...

nampak sedap jer..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com