22 August 2016

Happy Birthday MN


Salam Readers..



Siapakah orang yang dimaksudkan? Rasanya geng PBU ada dah tengok mukanya kot, siap dukung Aqil, anak kak Zai Zamree . First time dalam hidup beli kek untuk lelaki. Mulanya nak buat surprise, order kek senyap-senyap, last-last mamat tu tak mai kerja pulak. Rosak susu sebelanga program. Jadi kek terpaksa simpan keesokkan harini dan Nina minta kek COD ke tempat kerja tapi sayangnya kek dah senget, menangis guling-guling dalam pantry 😂


Kek birthday dah senget | Chocolate Indulgence Cake (2.5kg) - RM 75


Anyway, dah selamat kek dikorbankan. Makan banyak tapi tak muak. Suka kek buatan Hana, puas hati makan banyak. Ini saja yang dapat bagi untuk pakwe, hadiah dah bagi awal-awal lagi balik dari travel. Bab hadiah agak kedekut nak bagi banyak-banyak kali. Kalau korang tak mampu nak belikan hadiah. Boleh whatsapp macam ini 😆 



Dapat kenal dengan manusia jenis kelakar, senget pun sorang ni je. Motif? jangan ajar diri beli hadiah mahal-mahal


Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 25
buat Mohamad Nafis B. Mohamad Yusoff
22 Ogos 1991


Semoga menjadi anak yang baik buat mak tersayang
Menjadi adik dan abang yang tak garang buat Naqib & Suraya.. Takmo bulibuli tau
Dan semoga panjang umur, murah rezeki & berjaya dalam hidup.
Aminn Ya Rabbal Alamin
(jangan tanya bila nak kahwin 🙈 boring)




Sesiapa stay area Seberang Jaya, Prai & Seberang Perai Selatan berminat nak order kek boleh try contact dan COD je :

Marissa Hana
018-466 7781
*macam-macam jenis kek homemade ada, boleh tengok di FB - Marissa Hana

 

8 comments:

Siti Nurzafirah said...

adeh ! kek senget.. T_T

Pha Is said...

pergh..

alia farhan Said said...

Senget pun senget la nina...janji sedapppp

hainom OKje said...

Jauhlah pulak kalau nak order.....

Murni Alysa said...

so sweeeeeet..kek lerrrr bukan kome hahahaha

Cik Ash said...

happy besday buat nafis.. sama baya dengan adik kak ekin umur....

Kira Sakura said...

hepy belated besday nafis. moga korang berdua cepat2 menikah. aminnnn hihihihi

dear anies said...

selamat di mamah usia hehehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com