9 August 2016

It's My Lip & Eye Remover From Althea


Salam Readers


Review It's My Lip & Eye Remover from Althea | Brand dari Althea Korea kesemuanya 100% dari tumbuhan maka sesuai sangat untuk semua jenis muka termasuk muka i. Sekali guna terus jatuh cinta pandang pertama uollsss. Nina paling suka remover jenis ada minyak, lebih senang nak tanggalkan make up. Nivea atau Maybelline tak ada, jadi kena tenyeh muka dengan kapas banyak-banyak baru tanggal semua.



It's My Lip & Eye Remover From Althea Korea - RM 10 !!

Nampak lapisan air dan minyak? Sebelum guna kena goncang dulu baru jadi buih-buih cinta. Boleh bersihkan bibir dan leher sekali. Hihihi.. Senang nak solat kan.



Rajin bersihkan make up In Shaa Allah muka korang tak senang naik jerawat even mai 'bendera merah', kena jaga makan juga especially berasaskan kacang tanah. Sebelum ni, ada review remover dari brand KATE, boleh tengok SINI tapi mahal sikit. Bila pakai makeup remover Althea ni make up tebal pun senang tanggal. Suka suka sukaaa dengan harga hanya RM 10!!



Bersih muka dan bibir macam ini. Guna 2 helai kapas je



Murahkan? Boleh angkut banyak-banyak direct dari Korea. Belikan untuk wife/fionce/girlfren. Haha. So, meh membeli belah di 'ALTHEA KOREA' . Tuan blog pun tak tau lagi nak angkut apa, kalau nak beli elok banyak-banyak tak rugi duit postage.


12 comments:

dear anies said...

berapa ml ni?

izzeyda said...

bagus produk macam nih untuk yang suka bermakeup.. macam Eyda tak suka bermakeup tak kisah ada ke tak produk nih..

Siti Nurzafirah said...

macam best ja ni... tak penah ada make up remover lagi so far.. guna wt tissue ja normally

Qaseh Vee said...

Kena beli online ke ... Tgk harga murah geram lak.

Pha Is said...

tudia.. keluaq habih..

Cik Ash said...

best nya ada alat ni kan

Mrs. A said...

Wow! jauh tu kalau nak beli kena beli banyak sekali baru berbaloi-baloi ;-)

alia farhan Said said...

Akak pun suka make uo remover from Althea ni!
Bestttt

Murni Alysa said...

wow kotoran degil pon klearr hbs

Cik Ash said...

nampak macam bagus nanti nak usha la... hihihihi

Kira Sakura said...

wow murah

ieyra h. said...

I'm a big fan of althea.kr but baru perasan, murahnya makeup remover ni!~ *wishlist*

ieyra h. | blog

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com