14 August 2016

Tropicana Frutz Sparkling


Salam Readers..

Tropicana Frutz Sparkling | Tropicana Twister memang famous dengan air sari orennya yang banyak tu. Boleh dikatakan menjadi kewajipan kalau singgah hypermarket. Bila terbaca review air ni dalam blog Nurul Yui terus rasa nak try minum. Selalu minum yang oren tu. Air ini bergas ye. 


Tropicana Frutz Sparkling

So far ok buat peminat air bergas, tapi kurang gas, boleh diterima tapi lebih suka yang biasa. Korang boleh buat resepi guna air Tropicana Frutz Sparkling ni mesti sedap. Hehe 😉

8 comments:

Pha Is said...

laa.. bergas ke..

Farrah MF said...

Tak pernah jumpa lagi setakat nih. Nanti nak carikla :)

Mummy Julia said...

ada gas tak? kalo takde leh test ni..

alia farhan Said said...

Sedapnyaaa...
Tpi kena pantang sekaranggggg..
Huhuhu

Murni Alysa said...

boleh cuba ni

Cik Ash said...

nampak macam sedap minuman ni... ada gas ke nina

Kira Sakura said...

pernah tengok dekat 7E tapi tak terbeli

dear anies said...

penah nmpk tp x penah try lg...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com