2 September 2016

Dapatkan 4 Bowls Percuma Boat Noodle


Assalamualaikum Readers..


Dapatkan Voucher 4 Bowl Percuma di Boat Noodle sementara promosi masih ada. Sempena sambutan Hari Merdeka yang ke-59, The Original Boat Noodle ingin memberi voucher percuma kepada pelanggannya. Bestnya dalam makan 4 mangkuk free. Alhamdulillah rezeki.. Hehehe


Promosi Boat Noodle sempena Hari Kemerdekaan



Cuma perlu klik link dan isi semua maklumat yang dorang minta, dah siap nanti details akan di hantar ke email, dan print voucher ! Yeayy. Senang nak dapat voucher ni. Sah hanya untuk seorang saja. Kalau anak beranak register dah bermangkuk korang dapat. Apa tunggu lagi cepat-cepat daftar, tertakluk kepada terma dan syarat.



Syarat untuk dapatkan voucher Boat Noodle

Tadaaa ! 4 bowls percuma Boat Noodle. Yang best tak ada expired date


 

5 comments:

MisDiarios said...

woahhhhh dah lama mengidam boat noodle. peluang baik ni hihi

alia farhan Said said...

Wah bestnyaaa...
Nk kena isi ni

Kira Sakura said...

ok dah terlepas. tula suka lagi baca entry backdated grrrrrr dekat diri sendiri

Mummy Julia said...

Kat penang dah ada ea Boat Noodle ni.. nak try la..

Siqah Hussin said...

Siqah tak pernah makan kat Boat Noodle. Dah lama teringin nak pergi tapi tak pergi2 lagi..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com