10 Oct 2016

The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Foam | Review

Assalamualaikum Readers..


Review The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Foam | Beli dari Althea Korea juga ! Suka dengan brand The Face Shop, paling suka honey scrub dia. Fuhh memang habis daki-daki 😄 First time nak try pencuci muka pula, ok dengan ramuan dari beras. Since muka serasi dengan cleansing form ni boleh beli lagi. Hehe. Sebelum ni ada review make remover dari Althea pun best jugak. Try ler It's My Lip & Eye Remover From Althea


The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Foam RM 23 !!

Guna secoet je, nak cuci muka bukan badan. Haha

Buih buih cinta ni sapu di muka ye. Gosok puas-puas


Bau lepas menjadi buih wangi tau. Guna sikit je, buih banyak. Boleh la jimat sikit. Mungkin ikut kulit juga, kulit normal rasanya tak ada masalah pakai produk Korea. Yelah, semua orang nak cantik, nak pakai tu pakai ni tapi kalau kulit tak serasi/tak boleh terima naik jerawat jugak dan makan tak pantang, pakai produk ratus pun hampeh. Jadi, nak pakai produk ukur di kulit sendiri 😄 Sesuka hati kau nak buat pepatah baru. Haha.



Harga pun diskaun hanya RM 23 ! Lepas ni angkut produk lain dari The Face Shop pulak. Hee.. Harga mampu milik haruslah grab. Ada yang berminat ke? sebelum beli di website Althea atau terjah butik Face Shop di mall tu meh akak nak kongsikan ramuan-ramuan pencuci mulut muka ni. Sah tiada mercury, sulfur, acid bla..bla 😛 Komapseumnida !!


Kalau faham bahasa korea boleh baca sekali. Haha

20 comments:

  1. Hurm... macam best, tapi muka cik suka taip ni pun memang dah cun sediada Mrs. A tengok.

    ReplyDelete
  2. produk ni ada notification number x? contoh : NOT123445

    ReplyDelete
  3. cam best je kak nina! nanti share review selepas guna ni pulak :D

    ReplyDelete
  4. sabar je nak mencari pencuci muka kan? bukan senang nak cari yang sesuai dengan diri. kalau dah jumpa yang sesuai memang tak nak tukar dah hehe

    ReplyDelete
  5. Harga mampu dibeli orang ramai ni.


    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. Dah taip ke hari ini.


    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. salam mis nina ^,^

    tu la..kadang risau nak guna prodk utk kulit muka
    sbb tkut xserasi..rugi pula klo beli..dia xde trial pack ke..huhu

    ReplyDelete
  8. brg korea mmg terbaik sbb kebykannya 100 organic and nature ingredients

    ReplyDelete
  9. e'in pengguna setia safi balqis.. maybe boleh tukar produk nie lps nie.. hihi

    ReplyDelete
  10. banyak gambar nina ke muzium 5d.. x keluar entri lagi? hehehe

    ReplyDelete
  11. Wah.. buih buih cinta gitu..
    hehehe..

    ReplyDelete
  12. Patutlah kulit nina bersih cantik jek

    ReplyDelete
  13. I like it when people come together and share opinions.
    Great blog, stick with it!

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com