10 October 2016

The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Foam | Review


Assalamualaikum Readers..


Review The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Foam | Beli dari Althea Korea juga ! Suka dengan brand The Face Shop, paling suka honey scrub dia. Fuhh memang habis daki-daki 😄 First time nak try pencuci muka pula, ok dengan ramuan dari beras. Since muka serasi dengan cleansing form ni boleh beli lagi. Hehe. Sebelum ni ada review make remover dari Althea pun best jugak. Try ler It's My Lip & Eye Remover From Althea


The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Foam RM 23 !!

Guna secoet je, nak cuci muka bukan badan. Haha

Buih buih cinta ni sapu di muka ye. Gosok puas-puas



Bau lepas menjadi buih wangi tau. Guna sikit je, buih banyak. Boleh la jimat sikit. Mungkin ikut kulit juga, kulit normal rasanya tak ada masalah pakai produk Korea. Yelah, semua orang nak cantik, nak pakai tu pakai ni tapi kalau kulit tak serasi/tak boleh terima naik jerawat jugak dan makan tak pantang, pakai produk ratus pun hampeh. Jadi, nak pakai produk ukur di kulit sendiri 😄 Sesuka hati kau nak buat pepatah baru. Haha.



Harga pun diskaun hanya RM 23 ! Lepas ni angkut produk lain dari The Face Shop pulak. Hee.. Harga mampu milik haruslah grab. Ada yang berminat ke? sebelum beli di website Althea atau terjah butik Face Shop di mall tu meh akak nak kongsikan ramuan-ramuan pencuci mulut muka ni. Sah tiada mercury, sulfur, acid bla..bla 😛 Komapseumnida !!


Kalau faham bahasa korea boleh baca sekali. Haha


18 comments:

Pha Is said...

sodium lauryl sulphate...

Mrs. A said...

Hurm... macam best, tapi muka cik suka taip ni pun memang dah cun sediada Mrs. A tengok.

Pha Is said...

produk ni ada notification number x? contoh : NOT123445

MisDiarios said...

cam best je kak nina! nanti share review selepas guna ni pulak :D

siti hazreen said...

sabar je nak mencari pencuci muka kan? bukan senang nak cari yang sesuai dengan diri. kalau dah jumpa yang sesuai memang tak nak tukar dah hehe

Adam said...

Harga mampu dibeli orang ramai ni.


From:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

Adam said...

Dah taip ke hari ini.


From:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

Cik Yaya said...

salam mis nina ^,^

tu la..kadang risau nak guna prodk utk kulit muka
sbb tkut xserasi..rugi pula klo beli..dia xde trial pack ke..huhu

LYAfrina said...

Menarik ni

alia farhan Said said...

Wah mcm best jeeee

el said...

brg korea mmg terbaik sbb kebykannya 100 organic and nature ingredients

E'in said...

e'in pengguna setia safi balqis.. maybe boleh tukar produk nie lps nie.. hihi

♥TheOnlyFarah♥ said...

patut la berseri2 muka dia..=D

Pha Is said...

banyak gambar nina ke muzium 5d.. x keluar entri lagi? hehehe

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. buih buih cinta gitu..
hehehe..

dear anies said...

kalau x diskaun? ;-)

Jari Manis said...

Bahaya x Pha Is

Jari Manis said...

Patutlah kulit nina bersih cantik jek

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com