7 November 2016

Kunyah J.CO Donuts & Coffee @ Queensbay Mall


Assalamualaikum Readers..


Mengunyah di J.CO Donuts & Coffee, Queensbay Mall | Layan J.CO Donuts & Coffee 28 Oct, malam raya Deepavali lepas, crowded dengan manusia-manusia yang sibuk shopping termasuk lah melayu. Pi sana semata-mata craving donuts ni 🍩 Kebiasaannya donuts faveret mesti akan habis, dah tu kena tunggu pula tapi rezeki kot dapat kesemuanya. Hehe



J.CO Donuts & Coffee pilihan tekak

Ice Chocolate White Cream J.CO



Lain orang lain citarasa, dari dulu ini saja donuts yang dilayan, entah suka sangat donuts company dari Indonesia ni. Maybe because their using Belgian Chocolate. Yang menarik lagi makan donuts siap boleh order coffee, aiskrim atau sandwich sekali. Yeayy. Bab harga tak tahu lah nak kata mahal ke sebab donuts untuk tapau mesti beli at least 6 ketul (per box).




Nak tahu berapa banyak jenis donut, sandwich, aiskrim dan coffee yang disediakan boleh godek-godek dalam website "J.CO Donuts Malaysia" . Mesti terliur korang tengok. Lepas ni nak try Sandwich pulak. Meh nak share harga kot-kot ada yang tak pernah try 😄



Bawa balik seketoi heee

Geng kaki makan harus menunjukkan diri




1 J.C Cheezy Rich - RM 3.58
1 J.C Red Velvet - RM 3.58

1 Donuts 2 Pcs - RM 5.38
Al Capone
Chruncy Chruncy

1 Donuts 2 Pcs - RM 5.38
Marble Hazel
Meisisipi

1 Iced Chocolate White Cream - RM 11.13

SUBTOTAL : RM 29.05
6% GST : RM 1.75
(bayar donuts & coffee asing)


TOTAL : RM 30.80





9 comments:

Mommy Cici said...

lama tak melayan Jco. dulu kalau beli pun selalu tapau je hehehe

zai zamree said...

emmm...dapnya donut

nohas said...

dah lama x mkn donut J.Co ni..dulu femes giler masa mula2 buka kt pavilion..

Mrs. A said...

J.co donut yummy
Kalau Mrs. A nak makan J.co kena pergi palm mall.
Kalau nak senang makan jer.. donut B.A sebab dekat dengan office huhuuhu..

Cik Yaya said...

cedapnyerrrr aummm

dear anies said...

sedap nyerrr lama x mkn donut...personally sy suka big apple...walaupun mnis melenting lenting ;-)

LYAfrina said...

kt x berape suka donut...
fasya suka sgt mkn donut

Pha Is said...

wow.. lepak kedai makan hipster.. hahaha

Kira Sakura said...

pernah mkn. tu pun dapat doorgift kenduri

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com