30 Nov 2016

Maggi OatMee Baru !

Assalamualaikum Readers..

 
Maggi OatMee | Maggi OatMee Baru Perisa Kari | Siapa belum try? Serius jatuh hati dengan tekstur Maggi OatMee ni. Lebih kenyang dari Maggi biasa, yelah dah combined dengan oat. Cuma warnanya coklat dan harga up sikit. Nak buat murtabak maggi jadi saja try guna oatmee ni so far not bad. Meh nak review Maggi baru ni. Harap ada yang tersuka 😃



Maggi OatMee


Satu bungkus ada 4 paket


Baca tanpa was-was. Heee


Maggi OatMee warna coklat 


Maggi yang kenyal dan tak terlalu kembang


Perencah OatMee. Tak guna pun, tak tau rasa


Kalau nak lebih ummphhh, elok goreng dengan bahan-bahan lain dari makan gitu saja. Teksturnya yang tak kembang tu buat Nina suka. Hehe.. Tak lah muak makan banyak. 


8 comments:

  1. Tadi nampak kat supermarkat tapi action tak beli pulok! :-(
    Baca review ni nyesal tak beli tadi.
    Sekali lagi muka sedih :-(

    ReplyDelete
  2. uihh, mek tgk jugak smlm kat supermarket tp blom trliur lg nk beli. entah kenapa nampak mcm tk sedap --'

    ReplyDelete
  3. ada nampak itu hari kat pasaraya...tp x sampai hati nk beli lagi...

    ReplyDelete
  4. mak ade beli tp xpernah rasa lagi..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com