1 November 2016

Makan Malam @ Shell'n Bukit Jambul, Penang


Assalamualaikum Readers..


Malam Malam Di Shell'n Bukit Jambul Penang | Makan Shell Out Di Penang | Shell Out Sedap | Akhirnya berjaya juga terjah salah satu restoran Shell Out di Penang ni. Dah lama nak try makan tapi tak tau nak makan di kedai mana, tak silap dalam pulau ada 2 tempat makan. Sesapa yang mai Penang harus terjah sini, asal mai Penang ja cari nasi kandaq. Hahaha
 

Shell Out di Shell' N Penang, sedap hingga licin

3 Blogger mencari makan lewat malam. Haha



Maka misi mencari kedai Shell Out ni pada malam sebelum Deepavali. Nasib Zaf tau jalan, mak drive saja. Makan bertiga dan kami pilih set untuk 2-4 pax. Harga pun berpatutan, cuma RM 60 sahaja dengan nasi dan air (lain harga) = total makan bertiga cuma RM 67. Memang sedap makan panas-panas, pedas-pedas manis gitu. Ketam yang besar, jenuh nak habiskan. Memang puas makan ! Terliur taip entri ni. Alahai 😂


Shell Out memang terliur

Menu Shell'N


 SHELL' N BUKIT JAMBUL PENANG


Kompleks Bukit Jambul,
3A-06-01, Jalan Rumbia,
11900 Bayan Lepas.


  Lokasi terletak bersebelahan dengan Alora Hotel, Bayan Baru. Kedai makan Shell N berada di bangunan sebelah Alora Hotel. Sederet dengan kedai-kedai makan termasuk kedai nasi kandar



16 comments:

Husna Rahman said...

lorhh so sedap..temptin' nau nau

Adam said...

Blogger yg 3 orang to cantik.
Saya nak downlod boleh ke?

I need the names too.
Will it be ok with u?

dear anies said...

uiiihhh sodap nyerrr lapo la plak wpn da lunch ;-)

el said...

La dekat je ngan ofis k.el..nti nak p terjah..menu ayam ada x?

Azian Elias said...

Salam..
so far tak pernah makan style macam ni.
in trend betul sekarang ek.

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya tgk..sni dlm rm 25 utk 2 org..mmg best..

Murni Alysa said...

alahai mlm tu klu pokcik tak diserang gatal2 akak dah ikut dah..huhuhu

siti hazreen said...

eh, saya rasa saya lalu kot bayan lepas nih, masa nak gi batu maung hari tuh

saya pun kat penang cuti deepavali hari tu ;)

hainom OKje said...

Hari tu hakak baru bershell out Nina. Tp kat rumah ajelah. Rasanya kena buat lagilah. Kali nak letak kerang, kupang pulak...
Ok jugak harga dia tu.... tak payah penat masak kan Nina..

zai zamree said...

rate tu kira murah dgn tempat dia yg nmpk bersih

Pha Is said...

ni mesti baru buka.. zaman dok usm dulu rasanya xde lagi shell2 ni semua.. hahaha

nohas said...

belum prnah ber Shell Out lg..menarik mkn secara berjemaah mcm ni..

Cik Yaya said...

ble thn jugak shell out dier

LYAfrina said...

cedappnyaaaaa

kembarasibunga said...

Awesome! area bukit tambun pun sedap! murah pulak tu..

Kira Sakura said...

murah la tu. nak pulak kalau share bayar kan.baru dua puluh ringgit lebih je sorang

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com