31 December 2016

Free Sample Libresse & Anlene


Assalamualaikum Readers..


Percuma Sample Libresse Dan Anlene | Sample yang diminta bulan Ogos lepas selamat diterima pada bulan Nov & Dis . Nak dapat sample free harus la menunggu lebih dari dua bulan. Nama pun free, tak boleh nak merungut lambat terima. Saja nak try guna dan rasa susu dua brand ini.


Sample Percuma Libresse


Sample pertama dapat Libresse. Ada 4 jenis pad included pantyliner. Suka sangat baunya yang wangi. Sesuai untuk kulit di area Miss V. Terus pergi beli Libresse, lepas tengok ada promosi akhir tahun. 


Sample Percuma Anlene


Selalunya Nina minum susu Anlene perisa coklat tu. Belum pernah try yang susu biasa lagi. Rasanya not bad, bau susu Anlene biasa ni macam Vanilla. Mak pula minum Anlene Gold, rasa sikit strawberry. Sedap katanya ! Rajin-rajin minum susu gais untuk kurangkan penyakit Osteoporosis di hari tua. Duit berlambak pun tak dapat beli kesihatan dan nyawa kita 😉




6 comments:

Siti Nurzafirah said...

yang baru tu perisa ori lagi sedap

alia farhan Said said...

Kalau malas mnum susu..amik la ostematrix...In Sha Allah ok...
Hihi

nohas said...

dulu setia dgn Kotek, sekrg bertukar ke Libresse..selesa..

Farrah MF said...

Dua2 brand ni memang akak pakai 😊

Cik Yaya said...

untong la d;t bnyk free tuu..
hehe

dear anies said...

nak 1 sample hehehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com