15 December 2016

Pringles Tortilla Corn Chips Nacho Cheese


Assalamualaikum Readers..

NEW Pringles Tortilla Corn Chips Nacho Cheese | Nak cari keropok lain last-last tercapai Pringles baru ni. Sedappp buat pencinta cheese 😆 Tak boleh duduk lama-lama di 7E, semua benda nak capai. Combination cheese + corn, boleh jadi faveret lepas ni.


Pringles Tortilla Corn Chips Nacho Cheese

Pringles baru Nacho Cheese


Pringles Tortilla Corn Chips dengan rasa cheese yang lebih tu makan tak berhenti. Nak kena pi cari lagi, makan sambil up entry lajuuuuu habis 😄 Sekurangnya dapat ler bernyawa blog ni, kalau tak tuannya malas nak taip. Rasanya pringles ni sekejap rasa cheese, dah kunyah rasa jagung pulak.


Pringles Tortilla Corn kekuningan


Dapppnya makan rangup kruk kruk



Apa tunggu lagi pi lah cari. Tak sure pula kalau pringles baru ni limited edition ke tak. Asal ke 7E baru nampak benda baru, kalau ke mall tak nampak pun. Erm kepelikkan disitu. Tak tahu harganya berapa, hee main bayar jelah 😊

8 comments:

dear anies said...

ada rs pedas2 x nina?

Cik Yaya said...

salam..hi nina..
wah makan keropok pringles dier ye..
meh ler pass kt yaya sikit.. ^o^

Unni Anje said...

BRU TGK POTATO NI..

Mrs. A said...

Kalau kat 7E ni harga mesti lebih sikit dari Mall cos twenty four seven kans...

Maggi Oatmeal Mrs. A dah beli tapi tak masak lagi hurm...ini gara-gara reviews cik suka taip la ni ngeh!ngeh!ngeh!

el said...

lau pi sopin barang..sure beli tp x igt jenama apa haha

Murni Alysa said...

sedap ni..kalau beli berebut kami anak beranak..hehehe

Pha Is said...

malas nk makan chips macam ni sbb nnti kat bawah2 tu bila dah nk habis, tangan nk masuk ambil x muat.. maklumla, tangan besar gedabak.. hehehe

Cik Ash said...

nampak macam sedap kena pergi cari ni...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com