30 January 2017

Aiskrim Di Urban Artisan. Co @ Nagore Square, Georgetown, Penang


Assalamualaikum Readers..


Urban Artisan. Co, Nagore Square, Georgetown | Makan aiskrim di Urban Artisan. Co yang menyediakan empat jenis perisa aiskrim cone setiap minggu . Jadi ada minggu-minggu tertentu dorang akan tukar flavour aiskrim dan update di dalam IG dan FB. Aiskrim homemade tanpa menggunakan krim. Memikat hati sebab rasanya tak seperti aiskrim biasa yang manis dan berkrim. Orang diet sesuai terjah sini.



Setiap bulan boleh try perisa baru percuma !!


Japanese Black Sesame X Flaming Red Velvet (Left) - RM 12.90 + Refreshing Green Apple X Purple Dream Grape (Right) - RM 12.90 = RM 25.80 (no GST)

Sedap katanya, perisa epal

Urban Artisan entrance. Nampak mural art nyonya situ lah kedainya



Di Urban Artisan, aiskrimnya soft serve, kalau dah beli kena makan cepat-cepat sebab mudah cair. Harga bagi 1 perisa adalah lain dari perisa campuran tapi masih lagi affordable. Kalau singgah ke Penang, jangan lupa masukkan dalam list JJCM 😃




Jalan Nagore ni banyak mural art

Dapat bawa kawan KL jjcm 

Bukan boyfriend ok tapi anak sedara. Untung muka macam Pierre Andre. Haha



URBAN ARTISAN. CO :
 NAGORE SQUARE
CAMPBELL STREET (coming soon) 


Dibuka setiap hari
Jam 11.00 AM - 11.00 PM

122-C, Nagore Square 10050 Georgetown Penang
&
26, Campbell Street, Georgetown


Official Instagram :
@urbanartisan_official


Official Facebook :
Urban Artisan Official


21 comments:

Siti Nurzafirah said...

heee.. bawak anak sedara jadi bodygurad ea ? hee

Irda Garmin said...

heehhe,ingat tadi boyfriend,anak sedara dah baya mak sedara kan,confius itew baca tau.huhu

LZ - The Blog Owner said...

Serious best..
Seronok tengok korang jalan2 sambil pergi tempat makan best..

el said...

pierre andre..biar betik hahaha

nohas said...

wahh..menarikk..tapi harganya..huhuhu..
nak repeat Penang..byk tmpt menarik + JJCM..

Mrs. A said...

Huhuuhu... harga dia tu nak nanges Mrs. A tengok

dear anies said...

kalau ada org belanja laaaagiiii sedap hehehe

siti hazreen said...

adehhh, tak jumpa plak benda nih, kena dtg penang lagi nih hehe

el said...

belanja lah k.el mkn aiskim ni plak

LYAfrina said...

Menarik ni.. kat kuantan ada jugak kedai aiskrim...
kalo singgah ktn try lah KRIM by Kula Cake

izzeyda said...

menarik aiskrim dia..

Kira Sakura said...

warna dia cantik. macam fake pun ada hihihi

Pha Is said...

nk kena pi cari nih.

Cik Yaya said...

bestnyerrr...
tp askem tu lg menarik perhatian yaya sbnrnyer...haha
sedap ke??

Cik Ash said...

sedapnya aiskrim dah la puasa hari ni aduhhh la cubaan

Pha Is said...

bawak awek mai dating sini mesti style.. hehehe

Pha Is said...

mohon tengok tarikh komen saya tu, hari lain-lain okey.. hehehe..

Irda Garmin said...

hehe ...ni kalau pergi penang..xsinggah xsah ni..

Nour Adieb said...

x prsn plak urban artisan time p penang dulu. kalau tau, mesti singgah

Murni Alysa said...

Akak terliur eskrim tu..plss nina banjer

Siqah Hussin said...

Menariknya aiskrim dia!! Siqah nak sangat pergi Penang! Banyak tempat menarik dan makanan sedap! One day, Insyallah :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com