21 Jan 2017

KFC Cheezy Mushroom Crunch Baru


Assalamualaikum Readers..


KFC Cheezy Mushroom Crunch Sedap! | Dah try makan? Menu baru di KFC, cepat terjah sebelum promosi habis. Harini balik kerja terus terjah KFC, tak boleh jadi hari-hari tengok TV, setiap masa tengok iklan dengan cheese meleleh tu, alahaii tergugat. Sebelum beli, suka baca review pelanggan-pelanggan KFC, ramai cakap Cheezy Mushroom Burger tak ada cheese dan rasa macam Zinger Burger tapi Coleslaw rasa pahit-pahit sikit. Beli set ayam saja, alhamdulillah tak kena beri-beri 😒


KFC Cheezy Mushroom Crunch


Cheezy Mushroom Crunch ni paling nina suka sos kejunya tapi asal cendawan sikit. Sob.. sob. Rasa macam nak pi beli sos saja. Haha, macam KFC nak jual. Kang tak laku pulak ayam-ayam tu. Puas hati makan kecuali kulit. Mak tahu disitunya ada lemak-lemak yang buat badan gemok. Nanti nak try makan bebola cheese pulak mana tahu sedap jadi bebola api



Cheezy Mushroom Crunch set

Cheezy combo dan burger



15 comments:

  1. OMG! Drooling tengok ayam dengan cheese tu. Kena try ni!

    ReplyDelete
  2. singgah sini.. tak try lagi.. biasalah iklan nampak cendawan banyak.. kalau tahu resepi boleh buat sendiri hiii

    ReplyDelete
  3. belum try lg..nmpk menggiurkan..

    ReplyDelete
  4. Patut nina slim..tak mkan kulit rupanya

    ReplyDelete
  5. dah rasa hari tu bos belanja..sedapp!

    ReplyDelete
  6. kak ekin dah p makan tapi selalu ambik nak share dalam blog selalu lupo.. memang sedap makan.. febret suami hahhahah

    ReplyDelete
  7. Belum cuba lagiks!!!
    Rasa macam nak cuba lunch hour nanti

    ReplyDelete
  8. blom try lagi..bila nak ada org nak belanje ni

    ReplyDelete
  9. xdan rs...sbb sggh kfc cuma nmpk potato bowl je hahaha

    ReplyDelete
  10. lama dh x makan kfc..klo pegi pom beli utk fasya jer..

    ReplyDelete
  11. ya dah cuba, sedap juga rasanya..

    ReplyDelete
  12. ada jugak tengok aritu. tapi takut tak sedap. tapi betul la kan bagi la sos dia lebih sikit baru orang yang makan datang repeat lagi sebab teringat2 terkenang2

    ReplyDelete
  13. yaya xrasa lagi ni..mak yaya da rase.dia kate xsedap..huhu =p

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com