18 January 2017

Roti Bakar Telur Goyang @ Transfer Road, George Town


Assalamualaikum Readers..


Makanan Sedap Di Penang | Roti Bakar Telur Goyang Transfer Road | Kedai Naina's Roti Bakar | Stail baq hang, pagi-pagi naik basikal pusing town cari warung tepi jalan semata-mata nak bawa kawan dari KL food hunting ahad lepas. Banyak kedai ada jual roti bakar tapi warung tepi jalan ini jugak kami nak makan. Yang penting sodaappp !!



Stail roti bakar telur goyang utara tak letak atas roti terus

Awal pagi noks muka ngantok


Warung roti bakar telur goyang ni senang nak cari dan sejam kami makan, sembang dan melangut tunggu my nephew yang habis driving class dari Bayan Lepas. Ramai rupanya yang datang makan especially melayu, anak mami dan cina uuollsss. Dari pagi sampai ke tengahari tengok meja penuh. Kena sabaq menunggu aney bakaq roti. Sedap makan panas, perghhh tak kedekut teluq 😆 Hahaha



2 keping roti + 2 biji telur = 2 orang makan + tea ais dan milo panas kurang manis hanya RM 10 !! Kalau dekat rumah hari-hari mau makan


Masa kami sama-sama duduk di Ipoh, tak berapa minat nak makan roti bakar telur goyang kat sana sebab kedekut telur, roti tak berapa nak bako dan harga 2 keping roti RM 4 tak termasuk air. Kedai kami makan ni lagiii lah murah 😊 Orang Ipoh jangan marah noh. Relax.. Haha realiti boleh dikira dengan jari berapa kali makan je kat Perak.


YES Hotel

Caltex simpang 4 


Ini ler warungnya, fames sebab masuk dalam surat khabar



Lokasi warung roti bakar ni senang saja nak jumpa. Korang cari jalan ke Transfer Road, nampak stesen minyak Caltex dan berhadapan YES Hotel, akan nampak meja dan payung di tepi jalan. Sapa mai Penang, jangan lupa masukkan dalam list JJCM korang ye 😎



12 comments:

dear anies said...

sedapnya...mcm roti titap

cikpinz said...

awat tak ajak CP sama hihi

el said...

sllu gak lah lalu situ tp x nah lah singgah ok nti boleh try

Adam said...

Saya dah forwardkan kat fren saya.
Saya tau tempat tu,
Nak pergi jauh.

Foto dalm ferry tu yg mana satu?

alia farhan Said said...

Amboi sedapnyaaa teloq goyang tuuu

Cik Itah said...

terus lapar tengok

Cik Ash said...

sedapnya hak tepi jalan paling best makan..

Murni Alysa said...

wah sedap ni..tapi tak tau bila boleh cuba

LYAfrina said...

sedapnya..klo k penang leh la try jugak kat sini.. ada plan nk cuti2 penang ni.. tp xtau bila.. maybe 2018 kot.. hehe

izzeyda said...

sedap tu..

Kira Sakura said...

Nampak menarik. kalau balik penang boleh la hunting nanti hihihi

Cik Yaya said...

telur goyang tu telur apa ea..?
yg xhncur kuning dia tu ke..
huhu

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com