19 February 2017

Mango & Lime Flavour @ Nando's Auto City, Juru


Assalamualaikum Readers..


Cuba Mango & Lime Flavour Nando's | Lunch Treat by Blogger Eyda | Ini lah dikatakan rezeki, makan tengahari yang disponsor oleh kawan blog, terima kasih eyda ! Next time my turn pula since kami-kami ni dapat voucher makan percuma 😌Alhamdulillah.. Boleh tahan sedap ayam yang dimakan bersama nasi. Kami cuma bayar untuk air sahaja.



Mango & Lime Flavour Nando's

Thank You Nando's

Fresh Mango Juice

Kalau belum try the new Nando's terjah sekarang harga berpatutan



Apa yang lain dengan menu Nando's ni? Korang kena try menu baru ayam ber'mango' dengan lime. Harga pun affordable. Puas makan kami ber 4. Ayam besar dan jenuh nak habiskan. Paling suka nasinya lembut dan wedges yang gebu ditambah sos peri-peri extra hot. Suka sos-sos Nando's, memang kena dengan ayamnya. 



Jagung manis, wedges gebu. Mengidam tengok



2 Ice Lemon Tea @6.25 - RM 12.50
1 Tropical Fruitea - RM 9.90
1 Peach Perfect - RM 9.40
1 FOC FullPlate
 1 Ful Chicken
1 Med Rice
1 Spicy Rice
1 Peri Wedges
1 Corn


SUB TOTAL : RM 31.80
Serv Charge @10% : RM 3.18
Total : RM 34.98
Rounding Adj : RM 0.02
GST @6% : RM 1.98


TOTAL : RM 36.98 (4 persons)



Singgah Design Village Outlet Mall, Bandar Cassia. Orang utara tak payah ke JPO, Mitsui, A Famosa etc lagi



3 comments:

Cik Ash said...

untungnya kak eyda belanja hihihihi

Cik Yaya said...

xpernah merasa makan kt nandos ni lagi..

LYAfrina said...

Sedaponyaaa. Dh lama x makan kat nandos

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com