13 February 2017

Mister Potato Hot Chick (Edisi Terhad)


Assalamualaikum Readers..


Mister Potato Hot Chick (Edisi Terhad) | Keropok limited edition yang baru menggoda mata hamba ini. Tapikan tak serupa bikin, nama saja hot chick tapi tak hot langsung. Perghh tertipu! Hahaha.. Tak tau nak cakap suka ke tak sebab habis juga. Haa habiskan lah dah rugi duit. Lepas ni setia dengan Pringles jelah. Korang dah try ke? 


Mister Potato Hot Chick

Tak nampak pedas pon. Hew hew


5 comments:

Seorang Syed said...

haah pernah juga beli yang ni. kecewa sebab tak rasa pedas langsung huhuhu.

aswadz said...

aku memang minat pringles lagi berbanding mr potato.

Nour Adieb said...

lama dah tinggal mr potato ni, skrg ni lebih suka kopok delite coco 😍

Cik Ash said...

lama tak makan potato ni.. kena g cari nanti hahhahaha

Cik Yaya said...

hehe..tipu ye..
xmo la beli kalo tipu..
yaya xmkn lagi.. ^o^ kurang sikit makan makanan ringan cmni..lg suka mkn kerepek..hahaha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com