24 March 2017

NEW Pringles Honey Butter


Assalamualaikum Readers.. 


NEW Pringles Honey Butter | Sejak kes Mister Potato hangat-hangat ajet hot tapi tak, terus mata terpandang bahagian Pringles dan ting! i found you, i found you Honey Butter yang tinggal lagi 2. Alhamdulillah rejeki dapat rasa. Sedappp memang terasa butter + honey, perfect combination! 😏😏


Pringles Honey Butter


Pringles Honey Butter dengan rasa manis-manis madu makan tak berhenti. Rugi tak kutip perabis 😂😂😂 Siapa belum try, pi beli cepat takut habis stock. Harganya RM 4.15 saja. Pringles ternyata suci dan murni 😋😋



Kepingan kuning muda 

Bahan-bahannya, tak pernah baca, ngap saja



6 comments:

Nour Adieb said...

dah lama x makan pringles 😊

dear anies said...

nampak cm sedap je ni

Kira Sakura said...

pernah jugak try. sedap!!!! Uwais paling suka

Cik Ash said...

Nampak mcm sedap ni kena cuba ni

Zie Has said...

sedap sangat honey butter ni ... susah nak berhenti :)

LYAfrina said...

Owhh..bru tahu ni

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com