9 April 2017

NEW Pringles Tortilla Corn Chips Spicy Green Pepper


Assalamualaikum Readers 🌌✨


NEW Pringles Tortilla Corn Chips Spicy Green Pepper | Pringles kalau tak letak nama panjang memang tak sah, janji sedap dikunyah! Malam selepas siapkan inai pengantin, kami ber 4 pulang ke homestay di area Pasir Gudang. Pepagi buta singgah 7E, perut lapaq punya pasal, time nak bayar terpandang keropok ni terus grap.



NEW Pringles Tortilla Corn Chips Spicy Green Pepper


Pedas cili hijau



Korang dah try Pringles Honey Butter? Haa kalau belum carilah. Kerana rasanya yang spicy green pepper habis 1 tin. Rasa pedas-pedas gitu. Ada rasa pepper yang sebenar. Ecehh.. tak pecaya kena beli dan makan 😉😉 



Tak pernah baca pun hehe


1 comment:

E'in said...

laaaa.. ade kat jb ke? awat tak habaq..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com